TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans Kıyaslaması

Mesaj vmetin » 11 Ara 2012, 16:53

mrbars yazdı:
vmetin yazdı:Başgan, kilo vermem lazım, lezze deki kıymalı kaşarlı pideler rüyalarıma giriyor :(

reyiz sen de bir pide yedin, üstüne benimkini yedin, üstüne tahinliyi de yedin. arada atillanın pidesinden götürmüşsün şahitler var.
en son pide tahtasını zor kurtardım, üstünde diş kalıbın var. :D

Çıkışta Burger King e zor attım kendimi :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 16:55

zub123 yazdı:
watchstore yazdı:
mrbars yazdı:Rolex, Panerai, Cartier, Breitling, Omega, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Grand Seiko, Bvlgari, Chopard, IWC, Oris, Edox, Concord, Patek Philippe, Tissot, Maurice Lacroix bakıp denemeden karar vermeyin.

Abi naptın şaka yapıyorsunuz . :)

mrbars şaka yapmış olabilir. ama nolur size zahmet gidip rhodium'da ne kadar saat varsa hepsini deneyin.
eziyet edin onlara, hayata küstürün.

Neden herkez Rhodium a düşman , talihsiz anılarmı yaşandı yani bukadar afedersiniz kötü bir yer ise direk Storks a bakayım . Şahsen bende durum nedir bilmesemde kötü bir tecrübe yaşamak istemem. Zub bey sizin bir deneyiminiz oldumu acaba yetkili bayi ile ilgili
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj mrbars » 11 Ara 2012, 16:56

ahahae vmetin :D bildiğin sesli güldüm. :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj AboveTheRim » 11 Ara 2012, 16:57

Watchstore işin ucunda 10-12 bin liralık para farkı var ;b iz tabiki sizi kollayacağız Mercedes'mi alayım Ford'mu diye sorarsanız.Ama ev var araba var 5 yıllık bir beklenti var tamam Rolex'in zamanı gelmiş :thumbup: Zaten açık açık söyledik aradaki kalite farkını.

Authorised Dealer 'lar arasında eminim birçok kavga çıkıyor bu fiyat kırma meselelerinden, çünkü saatleri belli bir fiyatın altına satmaları yasak , bizimkiler indiriyor. Kesinlikle isim vermeyin ;)

Bu fiyatlara çıkmaya kesin karar verdiyseniz IWC,Panerai vs. geçin Rolex'ten hiç sağa sola sapmayın.Hadi hayırlı olsun

Not1: Asymptote'un yazısını gördükten sonra uyandım :!: Airking veya Sub ne alaka? Bukadar mı fark olur 2 seçim arasında. Tek benzerlikleri markaları. Biraz daha okumalı, araştırmalısınız :(
En son AboveTheRim tarafından 11 Ara 2012, 17:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 16:58

Drk yazdı:
vincefb yazdı:Başkan fiyat veriyorum :D 12,500 liranın üstü ise alma... altı her fiyata al ;)

10 tane alıyorum bu fiyata :D Fabrika satış mağazası mı var başkan? :D

Watchstore, acele etmeyin, bütün markaları deneyin ancak denemeden önce onlar hakkında bilgi edinin, şimdi vereceğiniz karardan ilerde pişman olmamak için bunun olması gerekiyor.

Drk Bey doğru söylüyorsunuzda baksanıza daha gitmedim bile Rhodium a kutuyu açtırdılar bana :) Yok acelemiz yok tam bir istişare ile en güzel ürünü alıcağım kendi çapımda. f/p orantısını fiyatı düşürerek yükseltmeyi hedefliyorum . performansı arttırma şansım olmadığına göre gemileri karadan yürütmeye bakıcaz artık
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj asymptote » 11 Ara 2012, 16:59

watchstore bu durumda derin bir nefes al, arkana yaslan ve saat alma olayını bir süreliğine ertele.. En başında ben dahil birçok arkadaşımız söyledi: Forumu ve diğer kaynakları bir güzel araştır, alacağın saate kani ol, aklında şek ve şüphe kalmasın. Rolex alınacaksa herojd gibi alınmalı. Planlı, programlı ve ne yaptığını bilerek. Siz birikim yapmışsınız ancak bu süre zarfında hiç saatleri araştırıp incelememişsiniz. Tekrar söylüyorum: Saat işi aceleye gelmez! Alıp da pişman olmak var, ikinci elde satıp bir Steinhart kadar zarar etmek var, var da var.. Şu anda karar vermeniz bence çok yanlış, namluda tek mermi var ve siz bir yere sıkayım neresi olursa olsun diyorsunuz, durun önce nişan alın :) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 17:09

AboveTheRim yazdı:Watchstore işin ucunda 10-12 bin liralık para farkı var ;b iz tabiki sizi kollayacağız Mercedes'mi alayım Ford'mu diye sorarsanız.Ama ev var araba var 5 yıllık bir beklenti var tamam Rolex'in zamanı gelmiş :thumbup: Zaten açık açık söyledik aradaki kalite farkını.

Authorised Dealer 'lar arasında eminim birçok kavga çıkıyor bu fiyat kırma meselelerinden, çünkü saatleri belli bir fiyatın altına satmaları yasak , bizimkiler indiriyor. Kesinlikle isim vermeyin ;)

Rolex'ten hiç sağa sola sapmayın.Hadi hayırlı olsun

Vallahi sormayın 10 senedir hep beyinle çalıştık çok emek verdik artık vaktidir diyorum. Baba dan atadan birşey görmedik en büyük servet şeref kaldı bize diye düşünüyorum , şimdide o nispette istiyorum asla gösteriş olsun diye değil bir idealdi amaçtı yani o sebeple ulaştım yapabildim demekti benim için . Yoksa biz yerimizi yurdumuzu haddimizi bilen insanlarız . Ben hani abes gelebilir ama iş arkadaşlarım olsun patronum olsun saatim orjinal demeye bile çekinirim yanlış anlaşılma olmasın diye. Siz nasıl aldınız ne koşullarda kaç senede nasıl uğraşlar vererek aldınız kimse bilmez . Bakalım arkadaşların verdiği fiyat baremine paralel bir çizgide firma ile görüş sağlayacağım. Onlar da insan diye düşünüyorum herhalde bir esneklik gösterirler. Baktık olmuyor belki grey market olayına girebilirim neden olmasın ki ? Grey marketin bir dezavantajı olurmu acaba artıları eksileri neler bize bilirsiniz .
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 17:11

asymptote yazdı:watchstore bu durumda derin bir nefes al, arkana yaslan ve saat alma olayını bir süreliğine ertele.. En başında ben dahil birçok arkadaşımız söyledi: Forumu ve diğer kaynakları bir güzel araştır, alacağın saate kani ol, aklında şek ve şüphe kalmasın. Rolex alınacaksa herojd gibi alınmalı. Planlı, programlı ve ne yaptığını bilerek. Siz birikim yapmışsınız ancak bu süre zarfında hiç saatleri araştırıp incelememişsiniz. Tekrar söylüyorum: Saat işi aceleye gelmez! Alıp da pişman olmak var, ikinci elde satıp bir Steinhart kadar zarar etmek var, var da var.. Şu anda karar vermeniz bence çok yanlış, namluda tek mermi var ve siz bir yere sıkayım neresi olursa olsun diyorsunuz, durun önce nişan alın :) :thumbup:

Haklısınız sabrım vardır zaten . Sabır sabır devamlı zaten aceleye gelicek kadar bir rahatlığım yok . Çok sağolun bir hayli yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Kerem77

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hellhound, kirpi ve 88 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners