TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yurtdışı Saat Alışverişi ve ÖTV

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtdışı Saat Alışverişi ve ÖTV

Mesaj kaanknv » 01 Nis 2025, 22:56

Sanıyorum yurtdışı alışveriş tamamen yasaklanmış oldu son yasa ile. Ara sıra kordon alıyordum artık onu da alamayacağız görünen o ki.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
kaanknv

Mesaj recepergun » 01 Nis 2025, 23:24

Amazon, aliexpress, temu gibi siteleri etkilemeyecektir büyük ihtimal, ama websitelerinden alışveriş sanırım tamamen yasaklanmış oldu.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
recepergun

Mesaj mturann » 02 Nis 2025, 15:41

Okuduğum habere göre Ülkede temsilcisi olayan sitelerden alışveriş yapılamayacakmış.
Öyle mi acaba?
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj mturann » 02 Nis 2025, 15:46

Resim
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj honey10 » 03 Nis 2025, 00:13

Selamlar forum üyeleri, https://autochronos.com diye bir site reklam olarak karşıma çıkıyor, biraz inceledim, homage saatlerin satışı var gümrük vergisini biz ödüyoruz diyor. Hatay ilinden ve birleşik krallıktan adres mevcut, ürünler yurtdışından gönderiliyor bilgisi mevcut, ödemeyi eft istiyor :) sizin fikriniz nedir ? İnceleyebilirseniz memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
honey10

Mesaj cymbeline » 05 Nis 2025, 22:45

Autochronos sitesine baktım bana fazla ucuz geldi. İnstagramda az takipçisi var pek yorum göremedim. Olumlu kullanıcı yorumları görmedikçe şüpheli bakarım şahsen.
Kullanıcı avatarı
cymbeline

Mesaj Rampti » 06 Nis 2025, 08:32

honey10 yazdı:Selamlar forum üyeleri, https://autochronos.com diye bir site reklam olarak karşıma çıkıyor, biraz inceledim, homage saatlerin satışı var gümrük vergisini biz ödüyoruz diyor. Hatay ilinden ve birleşik krallıktan adres mevcut, ürünler yurtdışından gönderiliyor bilgisi mevcut, ödemeyi eft istiyor :) sizin fikriniz nedir ? Site iyi görünüyor - yurtdışından gönderim yaptığını söylüyor, EFT ödemesi istiyor ve iki farklı ülkede adresi var. Kulağa biraz garip mi geliyor? Burada bir Betting API sağlayıcısı seçmek farklıdır. Şeffaflığa, güvenli ödeme yöntemlerine ve gerçek bir itibara ihtiyacınız var - sadece gösterişli markalara ve belirsiz vaatlere değil. İnceleyebilirseniz memnun olurum.
Homage saatler genellikle orijinalleriyle aynı fabrikalarda üretilir, ancak fiyatları çok daha düşüktür. Asıl soru satıcının dürüstlüğüdür. PayPal ve normal takip yoksa - ben pas geçerdim.
En son Rampti tarafından 06 Nis 2025, 14:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Rampti

Mesaj Eterna » 06 Nis 2025, 09:56

Rampti yazdı:
honey10 yazdı:Selamlar forum üyeleri, https://autochronos.com diye bir site reklam olarak karşıma çıkıyor, biraz inceledim, homage saatlerin satışı var gümrük vergisini biz ödüyoruz diyor. Hatay ilinden ve birleşik krallıktan adres mevcut, ürünler yurtdışından gönderiliyor bilgisi mevcut, ödemeyi eft istiyor :) sizin fikriniz nedir ? Site iyi görünüyor - yurtdışından gönderim yaptığını söylüyor, EFT ödemesi istiyor ve iki farklı ülkede adresi var. Kulağa biraz garip mi geliyor? Burada bir Betting API sağlayıcısı seçmek farklıdır. Şeffaflığa, güvenli ödeme yöntemlerine ve gerçek bir itibara ihtiyacınız var - sadece gösterişli markalara ve belirsiz vaatlere değil. İnceleyebilirseniz memnun olurum.
Homage saatler genellikle orijinalleriyle aynı fabrikalarda üretilir, ancak fiyatları çok daha düşüktür. Asıl soru satıcının dürüstlüğüdür. PayPal ve normal takip yoksa - ben pas geçerdim.

Homage saatler orjinalleri ile aynı fabrikada mı üretiliyormuş!!
Kullanıcı avatarı
Eterna

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 212 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners