TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saatlare Bu Kadar Paray覺 Nas覺l Veriyorsunuz?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlare bu kadar paray覺 nas覺l veriyorsunuz?

Mesaj rolexcollector » 27 Mar 2019, 18:54

SEmre yazd覺:
nzmokur yazd覺:
SEmre yazd覺:
nzmokur yazd覺:
SEmre yazd覺:[quote="MertYe"][quote="SEmre"]

:)

Saat cand覺r elbette. Sizin fikriniz sayg覺 duyuyorum. Hesab覺n覺z覺n reel de pek tutar覺 yok s繹ylediim ey ile deeri d羹m羹yor hi癟bir zamanda d羹medi.

Ben pek matematik bilmiyorum rica etsem bana reelde tutar覺 olan bir hesap yapar m覺s覺n覺z?

2011 y覺l覺 ubat ay覺nda Audi A7 3.0 TDI sat覺n ald覺k hala da kullan覺yoruz. Arac覺 al覺 fiyat覺m覺z 111500 euro kur 2.18 o zamanlar. Kabaca 245 bin lira gibi bir fiyata sat覺n alm覺t覺k arac覺. Bug羹n satmaya kalksak 3 aa覺 5 yukari ald覺覺m覺z fiyata satabiliyoruz. Buraya kadar sizin tabirinizle zarar etmedik. Arabam覺z覺 yenilemek istedik ve ayn覺 donan覺mlarda yine 3000cc dizel motor bir A7 almak istediimizde 1.200.000 TL gibi bir etiket kar覺m覺za 癟覺k覺yor.

L羹tfen bana reelde nas覺l zarar etmediimizi anlat覺n ki yar覺n gidip babam覺n arabas覺n覺 羹ste hi癟 para vermeden yenileyeyim.

SM-G955F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

ncelikle bana olan kininizi anlamad覺m. C羹mlelerinizin her birinde bunu 癟覺karmak m羹mk羹n.

Benim demek istediim var olan araban覺zdan zarar etmeden veya minimum zararla elden 癟覺karabiliyorsunuz. S覺f覺r覺 250 bine al覺nan ara癟 uan 300 bin lira ediyor. Sizin dediiniz eyin ak覺l izan覺 varsa buyrun tart覺al覺m..
Ben bir kin g繹remiyorum.
Siz hesap yapmay覺 bilmiyorsunuz, bizim 繹retecek halimiz yok b繹yle devam.
Siz hakl覺s覺n覺z demek laz覺m!

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Forumun avukat覺 sizsiniz galiba hakaret etmeden konuabiliyor musunuz?

Fikirlerinize ihtiyac覺m yok mesajlar覺m覺 al覺nt覺lamay覺n l羹tfen.
Hakedene hakettiini vermek laz覺m.

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi[/quote]

Haddi bil beyfendi ne zannediyosun kendini?[/quote]Peki peki haddimi bileyim!
Susay覺m, cahil ile at覺mayay覺m...

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj SEmre » 27 Mar 2019, 18:59

Ac覺nas覺 bir tipsin ger癟ekten engel tuu iyi ki var.. kibir baka biey.
Kullan覺c覺 avatar覺
SEmre

Ya: 34
Kay覺t: 28 Eyl 2018, 16:37

Mesaj rolexcollector » 27 Mar 2019, 19:00

SEmre yazd覺:Ac覺nas覺 bir tipsin ger癟ekten engel tuu iyi ki var.. kibir baka biey.
Ac覺 bana!

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj asymptote » 27 Mar 2019, 19:24

Elden 癟覺kard覺覺n覺z bir 羹r羹n羹 ikame etmek i癟in 癟ok daha fazlas覺n覺 harc覺yorsan覺z her t羹rl羹 zarardas覺n覺z. k繹nomi 繹nemli gen癟ler, sak覺n ha ihmal etmeyin!.. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj KorayYil » 27 Mar 2019, 20:58

G羹zide forumumuzda yine sert tart覺malar yaanm覺, yine herkes kendine g繹re hakl覺 ,yine hi癟 kimse bilmiyor ama en 癟ok ben biliyorum tarz覺 konumalar havalarda u癟uuyor :D u gerginlii atmak i癟in toplu bir masaj etkinliimi yap覺lsa asl覺nda :D

Mert55 forumda覺m bu paragraf覺 tamamen sana referans olsun diye yaz覺yorum biraz evk k覺rmak gibi olucak ama durum tam olarak aa覺da anlatt覺覺m gibi:
Bizim okulun (YTU) mimarl覺覺n覺 2014de dereceyle bitiren arkada覺m 2200 tl ye 癟al覺覺yor ve irketteki 3. y覺l覺. 襤t羹 mimarl覺覺 derece ile bitiren ayn覺 zamanda uluslarararas覺 bir yar覺madan 繹d羹l alan baka bir arkada覺m sekt繹rdeki 5. y覺l覺n覺 doldurdu ve 4000 maa al覺yor. Birincisi 1300 ikincisi 2000 kira 繹d羹yor. Tabi bu bahsettiim insanlar doutan ansl覺 insanlar deiller ailelerinin irketleri,fabrikalar覺 yok orta d羹zeyli aileler.
Senin baban覺n sana inaat yap diye ay覺rd覺 5 milyonu vard覺r o zaman iler deiir.
Burdan bak覺cak olursak ikisininde, s繹ylediin fiyatlardaki saatleri almalar覺 biraz imkans覺z. Ama sekt繹r canlan覺r inaat firmalar覺 tekrar tavan yapar (u durumda biraz uzak bir ihtimal) o zaman ihtimaller artabilir.
KorayYil

Kay覺t: 05 Haz 2017, 14:55

Mesaj asymptote » 27 Mar 2019, 21:16

KorayYil yazd覺:..yine hi癟 kimse bilmiyor ama en 癟ok ben biliyorum tarz覺 konumalar havalarda u癟uuyor :D ..

Ve buna bir yenisi ekleniyor.. :D Yanl覺 anlamay覺n, kendimi kast ediyorum.. ;)

Akademik baar覺 ie girerken 繹nemli olabilir ancak sonras覺nda iletiim becerileri ve sosyal ilikiler 繹n plana 癟覺kar. Vasat bir 羹niversiteden vasat bir ortalamayla mezun olup i d羹nyas覺nda 癟ok baar覺l覺 olan insanlar var.. Piyasa koullar覺ndan haberdar olmak iyidir ancak gen癟lerin hevesini k覺rmamak laz覺m..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj KorayYil » 27 Mar 2019, 21:27

asymptote yazd覺:
KorayYil yazd覺:..yine hi癟 kimse bilmiyor ama en 癟ok ben biliyorum tarz覺 konumalar havalarda u癟uuyor :D ..

Akademik baar覺 ie girerken 繹nemli olabilir ancak sonras覺nda iletiim becerileri ve sosyal ilikiler 繹n plana 癟覺kar. Vasat bir 羹niversiteden vasat bir ortalamayla mezun olup i d羹nyas覺nda 癟ok baar覺l覺 olan insanlar var.. Piyasa koullar覺ndan haberdar olmak iyidir ancak gen癟lerin hevesini k覺rmamak laz覺m..

Arkas覺nda bir day覺s覺 olmadan iyi maa alan, 30 ya alt覺 bir mimar tan覺d覺覺n覺z varsa l羹tfen beni de bilgilendirin 癟羹nk羹 bende arkadalar覺ma 'sizden bi cac覺k olmazm覺 bak millet neler kazan覺yor' diye y羹klenmek istiyorum :D
KorayYil

Kay覺t: 05 Haz 2017, 14:55

Mesaj siyahpena » 27 Mar 2019, 21:29

asymptote yazd覺:

Diploma kap覺 a癟ar ama ii yapan bireyin kendisidir diyoruz bizim buralarda. Heves k覺rmama konusunda hakl覺s覺n覺z ama reel tabloya bak覺nca da tecr羹belilerin bile gelecek g羹nlere d羹羹nceli bakt覺覺 g羹nlerdeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
siyahpena

Kay覺t: 28 Nis 2017, 00:04

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: diesel, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners