Biraz daha konuşmaya devam edilirse daha kimbilir neler çıkacak

manil yazdı:Arkadaşlar, lütfen yarım saatte bir entry girer misiniz, daha heyecanlı olacak zira... Valla sherlock dizisi tadında, elimde çekirdek, sürekli telefonun ekranını aşağıya çekip refresh atıyorum.
Sent from my E6633 using Tapatalk
nzmokur yazdı:Ben bunu normal karşılıyorum.Maradona yazdı:Satmamak için satış ilanı neden açılır?
a) Silah zoruyla
b) Olur da eğer tutarsa iyi bir kâr elde etme düşüncesiyle
Bu ikisi haricinde bir seçenek bulamıyorum... İlginç geldi...
Örneğin bir hulk örneği verelim.
Şu anda 9500 usd seviyelerinde fiyatı.
Öyle bir fırsat geldi ki 7500 e aldım mesela bu saati.
İlanı 7500 mü 10000 mi açmalı?
Ha ama, örneğin mert ile çok samimiyim mert dedi ki abi bir hulk var bende 7500 e almıştım kar etmeden vereyim sana. Bu saati alıp 2 ay sonra 10000 ilan açarsam benim etik anlayışıma göre olmaz.
Bu durumda şunu yaparım, mert saatten sıkıldım 9000 e müşteri var. 1500 artı değerin yarısını sana veriyorum. O zaman gönlüm rahat eder...
* benzer bir örneği batman de yaşadım. Çok samimi arkadaştan aldım. Sattığımda oluşan artı bedeli paylaştım kendisi ile...
Ama çok göreceli konu... 30 farklı yorum çıkabilir.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederimgozdentunay yazdı:nzmokur yazdı:Ben bunu normal karşılıyorum.Maradona yazdı:Satmamak için satış ilanı neden açılır?
a) Silah zoruyla
b) Olur da eğer tutarsa iyi bir kâr elde etme düşüncesiyle
Bu ikisi haricinde bir seçenek bulamıyorum... İlginç geldi...
Örneğin bir hulk örneği verelim.
Şu anda 9500 usd seviyelerinde fiyatı.
Öyle bir fırsat geldi ki 7500 e aldım mesela bu saati.
İlanı 7500 mü 10000 mi açmalı?
Ha ama, örneğin mert ile çok samimiyim mert dedi ki abi bir hulk var bende 7500 e almıştım kar etmeden vereyim sana. Bu saati alıp 2 ay sonra 10000 ilan açarsam benim etik anlayışıma göre olmaz.
Bu durumda şunu yaparım, mert saatten sıkıldım 9000 e müşteri var. 1500 artı değerin yarısını sana veriyorum. O zaman gönlüm rahat eder...
* benzer bir örneği batman de yaşadım. Çok samimi arkadaştan aldım. Sattığımda oluşan artı bedeli paylaştım kendisi ile...
Ama çok göreceli konu... 30 farklı yorum çıkabilir.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nazmi bey yazınızı 2 kere okudum ve ben dahil hepimize örnek olacak etik bakış açınızdan dolayı gerçekten teşekkür ederim ,Elbette yanlış anlaşılmalar ,spesifik yada subjektif bakış açıları ve yazışmalar olabilir ,hatta bilmeden kırdığımız,kırıldığımız dostlarda..önemli olan günsonunda forum etiği sınırları içerisinde tartışabilmek.Umarım ben dahil tüm arkadaşlar forumumuzda buna her daim özen gösterir ve bu forum sayesinde edindiğimiz güzel dostluklar ve alışverişler dvm eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
canzdmr yazdı:
Fakirleştiğimiz ciddi bir gerçek ama keşke ahlak yönünden de fakirleşmesek...
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
|