TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex T羹rkiye'de Daha m覺 Pahal覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex T羹rkiye'de Daha m覺 Pahal覺?

Mesaj Gala » 28 May 2012, 14:33

Arkadalar foruma yeni kat覺ld覺m ve 繹ncelikle herkesi selamlamak istiyorum.

u anda Rolex Submariner ile ilgileniyorum ve arat覺rma i癟ersindeyim. Crono24.com dan g繹rd羹羹m kadar覺yla 羹lkemizdeki rakamlar Avrupa 羹lkelerinin 羹zerinde olduunu ciddi ekilde d羹羹nmeye balad覺m. Aradaki fark ile Avrupa seyehatini bedavaya getirme durumu dahi g繹r羹n羹yor.
Bu konuda Rolex sahipleri ne der? Birde u var tabi maazalarda pazarl覺k olay覺na girmedim dorusu 13920 CHF etiket rakam覺, pazarl覺kla nerelere gelir?? . Rolex sahipleri ve kolleksiyonerleri bu konuda yard覺mc覺 olurlarsa sevnirim. 襤lgi g繹steren herse imdiden teekk羹rler....
Kullan覺c覺 avatar覺
Gala

Kay覺t: 28 May 2012, 13:32

Re: ROLEX T羹rkiye'de daha m覺 pahal覺?

Mesaj cenk » 28 May 2012, 14:40

liste fiyat覺ndan %15 diyebiliriz :thumbup: en az覺ndan ben 繹yle biliyorum yanl覺覺m varsa d羹zeltirler ;)
En son cenk taraf覺ndan 28 May 2012, 14:41 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
cenk

Kay覺t: 27 ub 2010, 21:14

Mesaj mertk » 28 May 2012, 14:40

Chrono24 te siyah celik bezel 8000 dolar civari.Rolexlerle ilgili bilgiye sahip bir cok arkadas vardir onlar yardimci olurlar ama bu kadar fiyat farki olucagini sanmiyorum ben 8-9 bin chf civarina alinir diye dusunuyorum.
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Ya: 35
Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

Mesaj vincefb » 28 May 2012, 14:42

4 haziranda Rolex liste fiyatlar覺na zam geliyor maalesef :?

Zamdan 繹nce Chrono24 fiyatlar覺n覺n biraz daha 羹st羹ne al覺nabiliyordu ;)

Zamdan sonra nas覺l olucak g繹receiz :D
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj Gala » 28 May 2012, 14:46

mertk yazd覺:Chrono24 te siyah celik bezel 8000 dolar civari.Rolexlerle ilgili bilgiye sahip bir cok arkadas vardir onlar yardimci olurlar ama bu kadar fiyat farki olucagini sanmiyorum ben 8-9 bin chf civarina alinir diye dusunuyorum.

Hakl覺s覺n ben alt覺n - 癟elik modeline bakt覺m, sadece 癟elikler biraz daha d羹羹k hakls覺n o konuda
Kullan覺c覺 avatar覺
Gala

Re: Rolex T羹rkiye'de Daha m覺 Pahal覺?

Mesaj davinci » 28 May 2012, 15:26

Rolex yada baka marka 癟ok farketmez herhalde d覺ardan al覺nca en az覺ndan Tax free yap覺yorsun, d覺ardaki maaza sat覺 fiyat覺n覺n 15% alt覺na al覺yorsun (羹lkesine g繹re), burda tabi 癟ar覺 k繹kenli baz覺 d羹kkanlar var adlar覺 laz覺m diil onlar覺n fiyat覺 nas覺l oluyorsa her t羹rl羹 daha uygun olabiliyor ama ben oralardan almam sebebi 1. g羹venmem 2. Saat almak bir keyif iidir 繹yle tipler vede yerlerden al覺veri yapmam. Denemeden siparile saat bence al覺nmaz, saatin kolunda nas覺l durduu 癟ok 繹nemli, deniyeceksin i癟ine sinecek al覺caks覺n 200 300 euro fazla versen birey olmaz 繹nemli olan i癟ine sinmesi.
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj Gala » 28 May 2012, 17:11

davinci yazd覺:Rolex yada baka marka 癟ok farketmez herhalde d覺ardan al覺nca en az覺ndan Tax free yap覺yorsun, d覺ardaki maaza sat覺 fiyat覺n覺n 15% alt覺na al覺yorsun (羹lkesine g繹re), burda tabi 癟ar覺 k繹kenli baz覺 d羹kkanlar var adlar覺 laz覺m diil onlar覺n fiyat覺 nas覺l oluyorsa her t羹rl羹 daha uygun olabiliyor ama ben oralardan almam sebebi 1. g羹venmem 2. Saat almak bir keyif iidir 繹yle tipler vede yerlerden al覺veri yapmam. Denemeden siparile saat bence al覺nmaz, saatin kolunda nas覺l durduu 癟ok 繹nemli, deniyeceksin i癟ine sinecek al覺caks覺n 200 300 euro fazla versen birey olmaz 繹nemli olan i癟ine sinmesi.

Bende resmi bayiiden alma taraftar覺y覺m, yoksa gibi 200 300 Euro i癟in bahsettiin firmalar覺 tercih etmem. Ben sadece resmi bayiler indirim yapma konusunda ketumlar m覺 yada pazarl覺k olay覺nda mant覺kl覺 indirimler yap覺yorlar m覺? o tutumu bilmiyorum. Hani alanlar o konuda am az ama 癟ok bili verebilir diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Gala

Mesaj Baran » 28 May 2012, 18:38

Rolex Sub almay覺 d羹羹nmeyen yok san覺r覺m :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: gargamell ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners