Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Merhabalar, Panerai luminor 111, 005,112, 320 ve 312 modellerinin Türkiye satış fiyatları ve pazarlıkla ne kadara alabileceğimiz konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Soruma cevap alamayınca bende bir yetkili satıcıyı telefonla arayarak cevapları aldım. Belki Panerai düşünen ve fiyatlarından bihaber olan arkadaşlar için de yazmayı düşündüm. Luminor kasalar pam005 : 3500 Euro; pam111: 4300 Euro ; pam312 : 5600 Euro ; pam320 : 6600 Euro. Telefonla pazarlık anlamsız olacağı için pazarlık yapmadım. Panerai'larda pazarlıkla % kaç indirim yaparlar , bilgisi olanlar fikir verirse sevinirim. İyi akşamlar...
Genelde saatçilerde Tag Heuer-Omega gibi saatlerde %30'a kadar indirim aldım tabi Panerai'nin sınıfı farklı. Euro artışından dolayı Panerai'de de iyi indirim alabilirsiniz belki
Evidence bu aralar Panerai-Rolex-Omega'lar havada uçuşuyor gözlerimizin dönmesi normal. Senin konuyu uzaktan takip ediyorum ve bu işin sonunda gözümüz ne görecek merak ediyorum
Açıkcası bende merak ediyorum serxx. Panerai hiç düşünmüyordum, nerden çıktı, nasıl oldu anlamadım. Önümde bir kaç ay var ama şimdiden araştırıyorum , hep beraber