TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1665 Double Red Mark3

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1665 Double Red Mark3

Mesaj Clk » 17 Kas 2009, 02:52

Herkese merhaba,

Aradığım saat Rolex Sea-Dweller 1665 Double Red Mark3. Bu saate sahip birisi ya da bahsi gecen saati temin edebilecek bir şirket/şahıs tanıyorsanız; her türlü yardıma açığım. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla
CLK
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: 1665 Double Red Mark3

Mesaj Bond » 17 Kas 2009, 03:35

Foruma Hoşgeldiniz,

Web üzerinde satışta olan Mark3'ler var. Chrono24, Ebay ve diğer bazı kolleksiyoner/saatçilerde listelemeleri mevcut. Yüksek değerde bir koleksiyoner parçası. NOS $ 50.000 US civarına temin edilebilir ya da daha + - yüzde 20 gibi. Müzayedelerde de satış zamanları ve lot bilgileri belirtiliyor. Yüksek fiyattaki bu saate burda rastlama ihtimaliniz çok düşük. Şahsen gidip ya da bir vekil tayin ederek almanız daha mantıklı olacaktır USA veya EU dan. Zaten siz de biliyorsunuzdur da, biz gene de cevap verelim herkes için.

Diğer arkadaşlar içinde genel bir referans linki verelim.

http://doubleredseadweller.com/index.htm
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 17 Kas 2009, 09:29

Cevabınız için teşekkürler.

Bu saati burada aramamın nedenini şu şekilde açıklayabilirim. Birincisi Turkiye`de halen (blogta da aciklandigi gibi) saat kavrami ve bilgisi yok ya da yeni yeni gelişmeye başlıyor. Dolayisi ile tahminimce bu ve bunun gibi saatleri Turkiye'de çok uygun fiyatlar ile bulmak mümkün. Örnek vermek gerekir ise, orijinal bezel GMT Master II Fat Lady Turkiye`de internet uzerinden tum kağıtları ve kutusu ile birlikte 2500 Euro fiyat ile teklif edilmekte (pazarlik hariç) Fat Lady icin avrupa da sorulan fiyat yaklasik 4000 Euro civarinda. Neredeyse 2 kat fiyat farki var.

İkincisi ise eski bir saat Turkiye'de eski, Avrupa ya da Amerika'da ise Vintage oluyor. Kısacası ben eski adı altında Vintage arıyorum:)

Not: Bu arada ilk mesajda boyle bir saat arıyorum diye yadırgamayin, benim de küçük bir koleksiyonum var. Resimlerini tanıtım bölümünde paylaşacağım.

Saygılarımla
CLK
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj polemik » 17 Kas 2009, 10:33

Türkiye'de bu saatin değerini bilecek az sayıda insan var.

Onların da düşük fiyatlara satacağını sanmıyorum.

Saati bulmanın en garanti yolu Chrono24 ama orada da ucuz olacağını hiç sanmıyorum.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Bond » 17 Kas 2009, 14:09

clk yazdı:Not: Bu arada ilk mesajda boyle bir saat ariyorum diye yadirgamayin, benim de kucuk bir koleksiyonum var. Resimlerini tanitim bolumunde paylasacagim.

Merhabalar tekrardan,

Yöneticiler mecburen forum teknik altıyapısını kontrol ettikleri için, soruyu soran kişinin ciddiyetini bazı durumlarda kayıt ve kişisel bilgilerden anlayabiliyor. Bu sebeple ben mesajınız ciddi sorulduğunu anladıktan sonra cevap yazdım. Bu işte ciddi kişileri buralarda görebilmek benim için mühim ve değerli bir durum. Yoksa bu tarz birşey sorup ciddi olmayan kişiler daha öncede geldi gitti, zaten anlaşılıyor, hiç sıkıntı duymanıza gerek yok. Bizim sizden duymak ve öğrenmek istediğimiz bir çok konu olacaktır. Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.

Saygılar
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 18 Kas 2009, 08:55

@bond

Yaklasim icin tesekkurler. Eminim ki burada hepimizin birbirimizden ogrenecegi cok sey olacaktir.

Saygilarimla
CLK
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj donjohnson » 27 Kas 2009, 15:44

Saat bu herhalde

Resim
donjohnson

Mesaj 2fast4u » 26 Eki 2010, 13:41

clk aradigin saati bulamadin mi hala:)ilk mesajda kafadan kopartan cinstenve bond un mesafeli yaklasimi takdire sayan...yuruyelim arkadaslar sesimizi yer gok su dinlesiiiiiinnnnn..................
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 218 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners