Forumda böyle bir konu var mı bilemiyorum ama sizlerinde desteğiyle bu konunun güzel ve faydalı olacağını düşünüyorum.
Yeni bir saat aldıktan sonra,yada bakımlarını yaptıktan sonra veya kordon ,bezel ,cam değişimi gibi ufak dokunuşlardan sonra saatlerimiz gözümüze çok daha güzel gelmeye başlıyor.
Her bir değişiklik bizim için paylaşılması gereken bir mutluluk haline geldiği için,
Öncesindeki hali ile ,Sonrasında ki hali arasındaki değişimi değişimi gözler önüne serebiliriz.
Kendimden örnek vererek Öncesi ve Sonrası konumuza ilk katkıyı yapalım,
Baba yadigari bir saat vardı elimde Seiko 5 6309-9000 mekanizma bakımlarını yaptırdıktan saati elime aldım biraz kullandım ama orjinal kordonunun bu saate bence zayıf kaldığını düşündüm.
Kasa yapısı Tissot PRX modelinin neredeyse bire bir aynısı ve bu saat çok daha güzel bir hale gelebilirdi,
Lug aralığından dolayı orjinal bir kayış bulamadım ve gittiğim saat ustaları da kafandaki değişimin güzel olmayacağını söyleyip beni orjinal hali ile kullanmaya zorladı, Lakin biz yılmadık tam istediğim bir deri kayışı buldum ve ustaya ufak dokunuşlar yapması için teslim ettim.
Sonuç...
Öncesi

Sonrası

Sizce nasıl olmuş...