bu siteye yeni katılan biri olarak bakıyorumda dunden bugune ne katkı saglamıs bana dıye; görüyorum ki öncelikle zaman kazandırmış. sonra para. sonra ıse guven. nasıl dersenız son gunlerde incelediğim; almak için hesap yaptıgım bes (5) saatten dordu(4) sahte cıktı. acı ama gercek. öncelıkle ıncelemek ıçın saatlerımı harcayacak sonra ya amıyane tabırle kazıklanacak veya buyuk ıhtımalle boyle bır alısverıse sırf guven eksikliği nedenıyle kalkısamayacaktım. şuanda sahte olmadıgını ogrendıgım bır saat ıcın pazarlık edıyorum. sıteyı ınceleyıp bılgı sahıbı olmaya calısıyorum. danısabılecegım bilgilı birilerının varlıgını bılıyorum.
sizlere; ozellıkle clk, bond, wwtr ye tesekkur etmeyı borc bılıyorum. bu tesekkur sadece benım bılgımı arttırmam bellkı bir hobi veya ilgi alanı sahibi olma ihtimalimin artması degıl, internet uzerınden bu tıp alısverıslerde bılgı paylasımının önemini tekrar görmem nedeniyledir. piyasa koşullarında herkes alıcı ve de nihayetinde satıcıdır. elimizde yeterince veri olmadan alışveriş yapamayız. gelişim sağlayamayız.
sizlere tekrar teşekkür ederken bir de öneri de bulunmak istiyorum. sahte ürünlerin azaltılması maksatlı olarak arada sırada cok gercekcı sahte urunler sizlerce incelenebilir yada daha iyisi sadece bu tip ilanların teşhir edildiği bir KARATAHTA yapılabilir. bu sahtekarlar (ki replika ürün satanlar bunların yanında cok cok ıyı. zira ürünün ne oldugunu acıkca belırtıyorlar en azından) bilgi kirliliği yaratıyor ve bizlerin kişisel gelişimini engeliyorlar.