TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Amazon vs Creationwatches

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Amazon vs Creationwatches

Mesaj mostwanted » 30 Ara 2020, 02:13

merhaba arkadaşlar seiko snk 809 almaya karar verdim.2 alternatifim var

1.https://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-automatic-snk809-snk809k1-snk809k-21-jewel-mens-watch-1905.html

2.https://www.amazon.com/Seiko-SNK809-Automatic-Stainless-Canvas/dp/B002SSUQFG/ref=as_li_ss_tl?crid=2X7UNQAEDH1EX&dchild=1&keywords=snk809&qid=1596723883&sprefix=snk809,aps,157&sr=8-1&linkCode=sl1&tag=tmmyoutube-20&linkId=5aa84a7aeb9c9f9921594d2747831c3a&language=en_US

1.cretionwatchesten alış veriş yapan var mı?gümrükte ne kadar ödeme çıkar?
2.amazonda kargo vergi vs herşey dahil görünüyor.bunun dışında başka bir ödeme var mı?
3.ilk seçenekte saat 105 dolar modeli k1 ve çelik kordon.2.seçenekte ise 80 dolar model k2 ve nato kardon.sadece çelik kordondan dolayı bu fiyat farkı normal mi?ayrıca k1 ve k2 nin bir farkı var mı?
4.amazonda herşey dahil olduğunda fiyatı 108 dolara çıkıyor.3 dolar fazla ve çelik kordon yok eğer başka bir ödeme çıkmayacaksa ve modellerde farklılık yoksa bana amazon daha mantıklı gibi geldi.
5.yurt dışı ürünlerde garanti durumu nasıl?

deneyimli üyelerin fikirlerini bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Re: Amazon vs Creationwatches

Mesaj mostwanted » 30 Ara 2020, 15:42

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj Shonage » 30 Ara 2020, 16:07

cretionwatchesten hiç alış veriş yapmadım.
Amazon da çıkan 108 dolar gümrük dahil fiyatı oluyor.
En son satın alma sayfasında tüm kalemleri gösterir, başka vergi çıkmaz amazon hallediyor.
Fiyat farkı çelik kordon gibi gözüküyor ama indirim ve kampanya da fark ettirir fiyatı.
Yurt dışı alımlarda global garanti kapsamına giriyor.
Kullanıcı avatarı
Shonage

Mesaj mostwanted » 30 Ara 2020, 18:26

Shonage yazdı:cretionwatchesten hiç alış veriş yapmadım.
Amazon da çıkan 108 dolar gümrük dahil fiyatı oluyor.
En son satın alma sayfasında tüm kalemleri gösterir, başka vergi çıkmaz amazon hallediyor.
Fiyat farkı çelik kordon gibi gözüküyor ama indirim ve kampanya da fark ettirir fiyatı.
Yurt dışı alımlarda global garanti kapsamına giriyor.

global garantinin türkiyede muhattabı var mı?bir de vergi dışında gümrüğü sunum vs adı altında başka ödeme var mı
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj mostwanted » 31 Ara 2020, 18:41

amazondan ya da creationwatches ten alış veriş yapan yok mu hiç?daha fazla cevap gelir kafamdaki sorulara cevap alırım diye umuyordum :shock:
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj hlkshnr » 31 Ara 2020, 19:39

Amazon dünya markası sorunsuz onlarca alış veriş yaptım. Gümrüğü ise tamamen kendisi hallediyor adresimize kadar geliyor.

Diğer siteyi kullanmadım ama sorun yaşandığını duymadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Mesaj mostwanted » 31 Ara 2020, 19:53

hlkshnr yazdı:Amazon dünya markası sorunsuz onlarca alış veriş yaptım. Gümrüğü ise tamamen kendisi hallediyor adresimize kadar geliyor.

Diğer siteyi kullanmadım ama sorun yaşandığını duymadım.

hocam aradığım kişisin :) amazondan dolar üzeri almak mı daha iyi tl olarak almak mı daha iyi.amazonun dolar kuru bankanınkinden daha fazla.yanılmıyorsam ürün kargolanana kadar hesaptan para düşmüyor bu arada dolar artarsa fiyatta artıyor.kurdan etkilenmemek için(yanlış bir düşünce sanırım) tl olarak aldım ama sabahtan akşama fiyat yükseldi bende iptal ettim.yani tl olarak almanın bir faydası yok galiba.merak ettiğim şey şu.amazon ürünü kargoladığı zaman mı para hesaptan düşecek.mesai saatinin dışında ve tatil günlerinde dolar fiyatı yükseliyor.bu durumda prosedür nasıl işliyor.mesai saatleri içinde mi para kesiliyor yoksa mesai saati dışına denk geldiği oluyor mu?
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj hlkshnr » 31 Ara 2020, 20:07

Dolar alıyorum ben. Küsurat bazında bir kar olabiliyor bankadan bankaya da değişir.

Sipariş verince çekiyor amazon. Kargo ile alakası yok. 1 gün sonra hala karttan provizyon alamaz ise siparişi iptal ediyor.

Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: macada, yaman20 ve 199 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners