TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio gshock ga 2100 1a1adr

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio gshock ga 2100 1a1adr

Mesaj receptuna5441 » 10 Ağu 2020, 14:32

Bu saatin neden bu kadar tutuldugunu cozmeye calisiyorum. Tamamen siyah renkli ve carbon fiber olmasinda dolayi mi
Özelikleri cok fazla yok.
Bir gba 800 gbd 800 yeni gshock seri saatler guc korumasi adim sensorleri var saatler 800.900 araliginda.

Ga 2100 1a1dr bazi vatandaslar almis 1000 ile 1200 tl civari. 2 el 2000 tl satmaya kalkiyor firsatcilik yapiyor.

Ersa disbirotorle gorustum saat ekim ayinda fazla stok ile satisa tekrar sunulacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
receptuna5441

Re: Casio gshock ga 2100 1a1adr

Mesaj syndrome23 » 10 Ağu 2020, 17:33

Saat en küçük gshock ve görsel olarak oldukça bana göre açıkça en iyi gshock. Tutulması için çok fazla sebep aramaya gerek yok bunlar yeter bence. Kasanın royal oak benzerliği, oldukça sağlam olması, servis ve satış konusunda yayıgnlığının getirdiği avatanjlar da diğer artıları.
Kullanıcı avatarı
syndrome23

Mesaj receptuna5441 » 10 Ağu 2020, 17:46

syndrome23 yazdı:Saat en küçük gshock ve görsel olarak oldukça bana göre açıkça en iyi gshock. Tutulması için çok fazla sebep aramaya gerek yok bunlar yeter bence. Kasanın royal oak benzerliği, oldukça sağlam olması, servis ve satış konusunda yayıgnlığının getirdiği avatanjlar da diğer artıları.
https://hizliresim.com/nHPQBg]Resim

Bu saat ayni model sizce saat uzmanlari olarak cok bariz fark var mi

Tam siyah olan 1ad1adr modeline gore

Ersada stokta var

Kullanıcı avatarı
receptuna5441

Mesaj Reczebb » 10 Ağu 2020, 18:46

receptuna5441 yazdı:
syndrome23 yazdı:Saat en küçük gshock ve görsel olarak oldukça bana göre açıkça en iyi gshock. Tutulması için çok fazla sebep aramaya gerek yok bunlar yeter bence. Kasanın royal oak benzerliği, oldukça sağlam olması, servis ve satış konusunda yayıgnlığının getirdiği avatanjlar da diğer artıları.

Ersada stokta var

Yukarıda @syndrome23 ün belirttiği sebeplerle ve analog kadran olmasi sebebiyle ben de bir süre kullandım. Ancak mekanik saatlerden daha fazla zevk aldığımı düşündüğüm için başka bir arkadaşa yolcu ettim. Eksi olarak söyleyebileceğim bir husus var: siyah kadranın okunabilirliği diğerlerine göre az. Tamamen siyah olmasi sebebiyle kontrast oluşturmadığı için.

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
Kullanıcı avatarı
Reczebb

Mesaj receptuna5441 » 10 Ağu 2020, 19:21

Reczebb yazdı:
receptuna5441 yazdı:

Ersada stokta var

Yukarıda @syndrome23 ün belirttiği sebeplerle ve analog kadran olmasi sebebiyle ben de bir süre kullandım. Ancak mekanik saatlerden daha fazla zevk aldığımı düşündüğüm için başka bir arkadaşa yolcu ettim. Eksi olarak söyleyebileceğim bir husus var: siyah kadranın okunabilirliği diğerlerine göre az. Tamamen siyah olmasi sebebiyle kontrast oluşturmadığı için.

Bugun ayni saat modelini tekrar almak isterseniz. Hangi modelini alirdiniz.

Yukarida resimdeki veya eski tamamen siyah olani.

Siyah olaninda saat aksesuarinda daha dikkat cektigi icin yok satmis bir saat.

Kendim casio edifice ecd 900 dc 1adr bakir celik kordonlu olan saati kullaniyorum.

2 . saati spor olarak almak istiyordum.
Saat uzmanlari ve daha onceden kullandiginiz icin gorusleriniz benim icin onemli.

Veya tekrar bir gshock alsaydiniz hangi modeli alirdiniz.

Tesekkur ederim

Kullanıcı avatarı
receptuna5441

Mesaj receptuna5441 » 10 Ağu 2020, 19:21

Bugun ayni saat modelini tekrar almak isterseniz. Hangi modelini alirdiniz.

Yukarida resimdeki veya eski tamamen siyah olani.

Siyah olaninda saat aksesuarinda daha dikkat cektigi icin yok satmis bir saat.

Kendim casio edifice ecd 900 dc 1adr bakir celik kordonlu olan saati kullaniyorum.

2 . saati spor olarak almak istiyordum.
Saat uzmanlari ve daha onceden kullandiginiz icin gorusleriniz benim icin onemli.

Veya tekrar bir gshock alsaydiniz hangi modeli alirdiniz.

Tesekkur ederim

Kullanıcı avatarı
receptuna5441

Mesaj Reczebb » 10 Ağu 2020, 19:42

Son cümle olarak yazacaktım ama unutmuşum: Tekrar alsam aynı modeli alırım. Full siyah olanı. Cok güzel bir saat. Zaten ben de sıfırını bulamamış, temiz bir ikinci el bulup onu almıştım.
Özellikleri konusunda siz daha bilgilisiniz. Şekil olarak beğendi iseniz, ozellikleri uygunsa alın bence. Tabi bahsedilen fahiş fiyatlardan değil:)

“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
Kullanıcı avatarı
Reczebb

Mesaj receptuna5441 » 10 Ağu 2020, 19:53

Reczebb yazdı:Son cümle olarak yazacaktım ama unutmuşum: Tekrar alsam aynı modeli alırım. Full siyah olanı. Cok güzel bir saat. Zaten ben de sıfırını bulamamış, temiz bir ikinci el bulup onu almıştım.
Özellikleri konusunda siz daha bilgilisiniz. Şekil olarak beğendi iseniz, ozellikleri uygunsa alın bence. Tabi bahsedilen fahiş fiyatlardan değil:)

Tesekkur ederim. Bu bilgi benim icin onemliydi. Ersa disbirotorle konustum bugun. Siyah olan modeli ekim ayinda gelicekmis bekliyecez

Kullanıcı avatarı
receptuna5441

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: murattanhu, okz ve 215 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners