Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
sosyalcan benim de bu saatten aladım var bir ara epey ebayde takip ettim sonra titanyum olan ny0054 ü takip etmeye başladım fiyatı yakın olduğu için ama aklımdaki modellerden biri bu saatir,saatten memnunmusunuz sapması ne kadar,elimdeki eski citizen onca ayarlatmaya rağmen bir türlü gündeki sapması +24 sn den aşağı inmediği için citizenlerden soğudum ama yinede aklımda bu modeller var
Arkadaşlar bende yüklemeye yapamdım diye mail atmıştım. Saati yaklaşık 5 sene evvel 100liraya aldım orjinal Miyota 8200 calibre var. Saatin sapması 15-17 saniye kadar. Saatle epey bir dalış deneyimim oldu. 22metreye kadar beraber gittik. Minesindeki Fosfor gömme ve deniz altında inanın kendini gösteriyor.Bu saati eşim evililk yıl dönümü hediyesi olarak oldukça uygun bir fiyata almıştı.