Clk » 23 Nis 2010, 14:05
2fast4u ve Heorjd11. Olumlu yaklasimlarinizdan ve medeni paylasiminizdan dolayi tesekkür ederim. Saat en iyisinden en kötüsüne karakter, begeni ve statü sembolü bir kavram ve ürün. Dolayisi ile üyeleri ile TSF'nin durusu bugüne kadar farkliydi ve bundan sonrada farkliligini korumaya devam edecek.
Unutmamak lazim ki, hedefsiz cikilan her yolun sonucu hüsrandir. Biz TSF olarak sitenin trafigi popülerligi artsin diye ne sahte saatlere yer verdik ne de bunlarin konusulmasina. Amacimiz her zaman yazdigimiz gibi Türkiye saat sektörünün ve kültürünün gelisimine katkida bulunmakti. Profesyonel firmalardan aldigimiz olumlu görüsler ve destekler zaten ciktigimiz yolun dogrulugunun bir göstergesi.
Nicky Nick, sessiz kalip okuyan üyelere esprili bir yaklasim ile seslenirken amac yine cok seslilikten dogacak zenginligin faydalarindan yararlanmakti. Icinde bulunulan organizasyon, grup, forum v.s. ne olursa olsun basarisi cok seslilik, fikir ve bilgi alisverisi ile gerceklesebilecek olusumlardir. Sizlerde fikirlerinizi paylasin ki, bilmedigimiz noktalari sorun ki hepimiz birlikte ögrenelim.
En güzel örnek: Modern60 gibi saat sektörüne hayatini adamis bir üyemiz var iken, büyüklük gösterip tecrübelerini bizden esirgemez iken, neden sessiz duruyoruz? Soralim ögrenelim ögrendikce olaylara daha genis bakabilelim. Yanlis soru yoktur, yanlis cevap vardir diyelim...
Ben her sartta burada bulunan tüm arkadaslara tesekkür etmek istiyorum. Sizlerden aldigimiz güc ile yakin zaman icerisinde cok büyük isler gerceklestirecegimize inaniyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...