TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Para İadesi Yapılmayan Durum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Para İadesi Yapılmayan Durum

Mesaj Attor » 02 Mar 2016, 12:24

Merhabalar;
Seiko'nun bir modelini beğenmiştim ve bir sitede görüp sipariş ettim. Fakat telefon açıp istediğim modelin ellerinde olmadığını ve muadil bir model gönderebileceklerini söylediler. Bende istemediğimi ve para iadesi yapılmasını söyledim. Tamam ben işleme alıyorum dendi. Yoğunluğumdan dolayı fark etmemişim ama 6 taksit olan ücreti 6 ay boyunca çekmişler. Herhangi bir iade gerçekleşmemiş. Payu bilgi teknolojileri diye aracı bir firma ödeme işlemlerini gerçekleştiriyor. Payu'yu aradığımda, mağazadan bize iptal bildiriminin gelmediğini söylediler. Mağazayla iletişime geçmeniz gerekiyor dediler. Mağaza ile iletişime geçemiyorum çünkü açmıyorlar telefonu. Siteside yapım aşamasında görünüyor. Başka bir url ismi ile site açmışlar ve satış yapıyorlar. Hiçbir şekilde kimse çıkmıyor telefonlara...

Normalde 393TL için uğraşmayacaktım. Ama o kadar çok şikayet okudum ki site ile ilgili... Bu pişkinlikleri beni çileden çıkardı.
Nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinizi bekliyorum. :geek: :evil:
Kullanıcı avatarı
Attor

Re: Para iadesi yapılmayan durum

Mesaj manil » 02 Mar 2016, 13:07

maalesef durumunuz biraz zor. size delil lazım, telefon şayet kayıt yapma özelliğine sahip değilse beklentiyi çok yüksek tutmayın. geçmiş olsun.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj r2d2 » 02 Mar 2016, 13:44

Nasıl geçmiş olsun yaa? Adam göz göre göre dolandırılmış, mahkemesi şuyu buyu yok mu bu işin? Bu kadar kolay mı dolandırıcılık?
Kullanıcı avatarı
r2d2

Mesaj khef » 02 Mar 2016, 13:55

Sözkonusu site geçenlerde Serxx'in bahsettiği site mi acaba?
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj SeRxx » 02 Mar 2016, 14:19

Ben hangisinden bahsettim acaba hatırlayamadım :? Bir ara Sanalpazar konusunda uyarıda bulunmuştum o mu acaba :)
khef yazdı:Sözkonusu site geçenlerde Serxx'in bahsettiği site mi acaba?

Bence yasal hakkınızı sonuna kadar kullanın, gidip suç duyurusunda bulunun. Paranın miktarı önemli değil 3 kuruş bile olsa peşini bırakmayın.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj khef » 02 Mar 2016, 14:30

SeRxx yazdı:Ben hangisinden bahsettim acaba hatırlayamadım :? Bir ara Sanalpazar konusunda uyarıda bulunmuştum o mu acaba :)
khef yazdı:Sözkonusu site geçenlerde Serxx'in bahsettiği site mi acaba?

Bence yasal hakkınızı sonuna kadar kullanın, gidip suç duyurusunda bulunun. Paranın miktarı önemli değil 3 kuruş bile olsa peşini bırakmayın.

+1
evet serxx, sanalpazar. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj Attor » 02 Mar 2016, 14:32

Zaten ben paranın miktarında değilim. Kimbilir daha kaç kişiye böyle yaptılar. Şerefsizlik bu başka birşey değil.
Yasal yollara başvurmadan önce şeytanamı uysam acaba diyorum. İstanbul'a gidip yerlerinde bir ziyaret mi yapsam :evil:
Bu arada nekadar kötü bir durum olsada yazmak istemedim sitenin ismini... Ama yazmamın mahsuru yoksa direk yazabilirim. Çünkü bu tarz durumlarda kendimi kaybediyorum...
Kullanıcı avatarı
Attor

Mesaj SeRxx » 02 Mar 2016, 14:37

İsmini yazmanızda herhangi bir sakınca yok. En azından buradan alışveriş yapacak kişiler daha dikkatli olur. Mağazaları falan varsa ziyaret edip düzgün bir dille de konuşulabilir aslında.
Attor yazdı:Zaten ben paranın miktarında değilim. Kimbilir daha kaç kişiye böyle yaptılar. Şerefsizlik bu başka birşey değil.
Yasal yollara başvurmadan önce şeytanamı uysam acaba diyorum. İstanbul'a gidip yerlerinde bir ziyaret mi yapsam :evil:
Bu arada nekadar kötü bir durum olsada yazmak istemedim sitenin ismini... Ama yazmamın mahsuru yoksa direk yazabilirim. Çünkü bu tarz durumlarda kendimi kaybediyorum...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo ve 238 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners