TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kurmal覺 Duvar Saatim Herg羹n 15 Dakika Sap覺yor

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Kurmal覺 Duvar Saatim Herg羹n 15 Dakika Sap覺yor

Mesaj zamans覺z06 » 22 Kas 2015, 16:10

Junnghans marka kurmal覺 80 y覺ll覺k duvar saatim var.. dedemden kalma... eskiden b繹yle bir sorunu yoktu ama imdi her g羹n 15 dk ileri gidiyor.. Diyelimki saat 1 ve ben saatimi 1'e ayarl覺yorum.. ertesi g羹n(24 saat sonra) saatim 1.癟eyrek oluyor.. 襤lerden gidiyor yani.. neden olabiir??
Kullan覺c覺 avatar覺
zamans覺z06

Kay覺t: 23 Eyl 2015, 18:18

Re: Kurmal覺 Duvar Saatim Herg羹n 15 Dakika Sap覺yor

Mesaj Heesh » 22 Kas 2015, 17:02

Makinan覺n ar覺zalar覺 olabilir usta bir tamir ile d羹zelir san覺r覺m forum daki bilir arkadalar da bilgilerini yazar forum da ayr覺ca bengi saat diye bir ustam覺z var tamir edebilir san覺r覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

Mesaj zamans覺z06 » 22 Kas 2015, 18:57

Ya asl覺nda tamirden yeni getirdim.. 10 y覺ld覺r duruyordu saat.. 襤te i癟ini temziledi yalam覺 vs.. Sonra eve geldi saat 3-4 saat sonra duruyordu.. Birde gong sesleri h覺zl覺 癟al覺yordu tane tane deil.. Bende tekrar g繹t羹rd羹m. 50tl para vermiim bide 10 y覺ld覺r 癟al覺mam覺 sat bak覺m yap diye.. Sonra geri g繹t羹rd羹m, gong sesi d羹zeldi dedi, ite art覺k durmaz dedi.. imdide 15 20 dk ilerden gidiyor.. Yani hat覺ras覺 olmasa f覺rlat覺p sokaa atacam ama dedemden kalma hat覺ra..
Kullan覺c覺 avatar覺
zamans覺z06

Mesaj Hsnmrycl » 22 Kas 2015, 19:01

Saatin ar覺zalar覺n覺n kolayca giderilebilecei garanti ama f覺rlat覺p atmak daha kesin bir 癟繹z羹m olur.
Bence hemen f覺rlat覺p at覺n camdan.
O ne 繹yle ya 80 y覺ll覺k saat falan evde.
Toz tutar.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj MertYe » 22 Kas 2015, 19:08

Hsnmrycl yazd覺:Saatin ar覺zalar覺n覺n kolayca giderilebilecei garanti ama f覺rlat覺p atmak daha kesin bir 癟繹z羹m olur.
Toz tutar.

Toz 繹nemli tabi.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj zamans覺z06 » 22 Kas 2015, 19:31

Hsnmrycl yazd覺:Saatin ar覺zalar覺n覺n kolayca giderilebilecei garanti ama f覺rlat覺p atmak daha kesin bir 癟繹z羹m olur.
Toz tutar.

Biraz sert tepki vermi olabilirim. 2 kere tamire gitti halde, her seferinde de 1 hafta beklediim i癟in 繹znel psikoloji bozuluyor tabi biraz.. Saat癟iye her hafta 50 lira verecek paramda yok tabi.. Neyse, sizde hakl覺s覺n覺z ne diyim
Kullan覺c覺 avatar覺
zamans覺z06

Mesaj MertYe » 22 Kas 2015, 20:09

ahsen 80 y覺ll覺k saat ise bayad覺r bir kenarda yat覺yordur diye d羹羹n羹yorum. Tabiki her hafta para vermek dorudur veya yanl覺t覺r demeyeceim bu sizin bu ie ay覺rabileceiniz b羹t癟eye bal覺. Eer bu kadar beklediyseniz biraz daha bekleyin yaptirabileceiniz zaman yapt覺r覺n.

Yaptirabileceiniz zaman dediim sadece maddi anlamda deil manevi anlamda da bu saatle ugrasabilecek ve sab覺rla bekleyebileceiniz bir zaman yap覺n bu ii. Belki bir sonraki seferde 癟al覺acak belkide 10 defa daha getirip g繹t羹rmeniz gerekecek. Bunun bilinciyle hareket ederseniz sizin a癟覺n覺zdan daha sal覺kl覺 olur diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj zamans覺z06 » 23 Kas 2015, 02:10

MertYe yazd覺:ahsen 80 y覺ll覺k saat ise bayad覺r bir kenarda yat覺yordur diye d羹羹n羹yorum. Tabiki her hafta para vermek dorudur veya yanl覺t覺r demeyeceim bu sizin bu ie ay覺rabileceiniz b羹t癟eye bal覺. Eer bu kadar beklediyseniz biraz daha bekleyin yaptirabileceiniz zaman yapt覺r覺n.

Yaptirabileceiniz zaman dediim sadece maddi anlamda deil manevi anlamda da bu saatle ugrasabilecek ve sab覺rla bekleyebileceiniz bir zaman yap覺n bu ii. Belki bir sonraki seferde 癟al覺acak belkide 10 defa daha getirip g繹t羹rmeniz gerekecek. Bunun bilinciyle hareket ederseniz sizin a癟覺n覺zdan daha sal覺kl覺 olur diye d羹羹n羹yorum.

Saat yakla覺k 8-9 sene bekledi.. dedem 繹ld羹羹nden beridir 癟al覺mad覺.. Sonra ben 癟覺kard覺m, tozunu sildim, saat癟iye bak覺ma g繹t羹rd羹m.. temizleme yapma vs.. Sonra boyad覺m, vernikledim, 繹zenle bak覺m yapt覺m... imdi 癟al覺覺r halde.. Gong sesleri dahil herey problemliydi.. imdi ise t覺k覺r t覺k覺r 癟al覺覺yor.. Tek sorunum kald覺 u ileri gitme meselesi..

Saate zaman ay覺r覺yorum.. Asl覺nda bunda bir problem yok. Ama dediim gibi, mesela saat癟i gong sesini yapamam dedi, normalden h覺zl覺 癟al覺yordu.. Sonra ikinci kez saat癟iye g繹t羹rd羹羹mde (durma problemi vard覺 o zamanda) onuda yapt覺m dedi.. Yani yap覺lmaz dediini bile unutmu.. Baz覺 esnaflar ne yaz覺k ki b繹yle.. Baka bir saatiye g繹t羹r羹n diyeceksiniz, bu satten anlayan yak覺n b繹lgede bir tane saat癟i buldum.. dierleri eski saat anlamay覺z dediler..

Asl覺nda benim burada 繹renmek istediim ey u. Saatn h覺zl覺 gitme problemini bilenler yada yaayanlardan bir ka癟 bilgi almak istedim.. yani bu problem nedir, neyin nesidir diye.. Basit midir, yoksa daha derin problem midir diye y繹nlendirilmeyi bekledim a癟覺k癟as覺.. Yani saat癟iler ii allaha b覺rak覺yor.. Ama bilip gidersem adama s繹ylerim, anlat覺r覺m yada bir daha b繹yle kand覺r覺lmam diye d羹羹n羹yorum..
Kullan覺c覺 avatar覺
zamans覺z06

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Emrerides, kesikparmak, Majestic-12 [Bot] ve 250 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners