1.saatimde ETA Shock olarak bilinen darbeye kar覺 diren癟 繹zellii varm覺 bu nedir ne ie yarar ne kadar ie yarar bilen arkadalardan a癟malar覺n覺 istiycem.
2. olarak 1 hafta 繹nce bir talihsizlik sonucu saatimi masadan d羹羹rd羹m ancak zaman tutmas覺nda bir deiiklik g繹zlemlemedim acaba kontrol ettirmeli miyim
3. olarak sapmada ileriye d繹n羹k bir azalma durumu olur mu yoksa kendimi buna al覺t覺rmal覺 m覺y覺m g羹nl羹k sapma +12/15 sn civar覺nda
4. bu saat g羹nl羹k kullan覺m i癟in ideal midir titreim i temposu hareketli i yaant覺s覺 vb. uzun s羹re kullanm覺 arkadalar varsa tecr羹belerini aktarmalar覺 癟ok makbule ge癟er. yoksa kendime orient benzeri bir otomatik japon mu almal覺y覺m.
bu arada saatimi gece yatarken yata覺m覺n ba覺ndaki masaya koyuyorum gecenin sessizliinde 癟覺kard覺覺 tiktak sesleri ger癟ekten harika 癟ok sanatsal 癟al覺覺yor. bunu da sizinle paylamak istedim. san覺r覺m otomatik saatlerin en 繹nemli cazibelerinden biride bu sestir diye d羹羹n羹yorum. 癟羹nk羹 rahmetli dedemde otomatik bir nacar vard覺, kurmal覺 desem daha doru olur akamlar覺 onun tik tak lar覺 hala kulaklar覺mda 癟覺nlar