TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sizde En B羹y羹k Hayal K覺r覺kl覺覺 Yaratan Saatler

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Sizde En B羹y羹k Hayal K覺r覺kl覺覺 Yaratan Saatler

Mesaj MertYe » 03 May 2015, 17:31

Forumda b繹yle bir konuya rastlayamad覺覺m i癟in b繹yle bir konu a癟ay覺m dedim. Kendi ad覺ma internette g繹r羹p 癟ok beendiim fakat canl覺 olarak elime ald覺覺m zaman ne bi癟im bir saatmi bu dediim saatler oldu. Bu saatler k繹t羹 olduu i癟in deil sadece bana hitap etmedikleri i癟in. Eminim bu sadece benim ba覺ma gelmemitir. 2 model ile konuyu ben oluturuyorum. Sizden de kat覺l覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum. Konuyu a癟mamdaki ama癟 hi癟bir saati k繹t羹lemek veya yermek deildir. Her saat her insana hitap etmeyebilir. Sadece meraktan yani 8-)

1 numara uzun s羹reler d羹羹n羹p forumda da dan覺t覺覺m Roger Dubuis Easy Diver. 888 limitli olmas覺 ve kau癟uk kordon olmas覺 beni kendine a覺k etmiti. San覺r覺m bunda birazda b羹t羹n par癟alar覺 cenevre m羹r羹ne sahip tek marka diye lanse edilmesinin de etkisi var. Saati bir saat癟ide 2. el olarak yakalay覺p deneme ans覺 bulduumda benim i癟in 癟ok b羹y羹k bir hayal k覺r覺kl覺覺 olmutu. 46mm 癟ap benim i癟in sorun olmaz diye d羹羹n羹yordum ama kal覺nl覺k konusunda cidden benim i癟in s覺n覺fta kalm覺 bir model oldu. Ben bu saati takamam diyerek d羹kkandan 癟覺kt覺m. :lol:

Resim

2 numara ise TSF'de 癟ok tutulmayan bir marka olan Hublot. Her ne kadar bende fiyat覺n覺 haketmiyor diye d羹羹nsemde Unico GMT modeli ger癟ekten resimlerde 癟ok houma gitmiti. Ta ki yine bir yerde inceleme ans覺 buluncaya kadar. 48 mm kasan覺n benim i癟in olmad覺覺n覺 anlamam 癟ok uzun s羹rmedi. Ger癟ekten k覺rm覺z覺 ve siyah覺n uyumunu saatlerde 癟ok beenirim o modelde tam olarak 繹yle olmas覺na ramen 48 mm cidden s覺k覺nt覺l覺 bir boyuttu.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Re: Sizde En B羹y羹k Hayal K覺r覺kl覺覺 Yaratan Saatler

Mesaj kilicturan » 05 May 2015, 11:43

Benim i癟in The One Ibiza Ride saatimdir, okuma zorluklar覺 zaten bildiim/kabul ettiim eylerdi ancak elektronik bir saatin bu kadar fazla sapma yapmas覺n覺 hi癟 anlayamad覺m. Bir de kullan覺m zorluu var tabi, d羹meye basmadan saati g繹rmek m羹mk羹n olmad覺覺ndan saate bakmak i癟in iki eli de kullanmak gerekiyor. Toplant覺larda vs. ka癟amak bir ekilde saate g繹z atma ans覺 kalm覺yor. in mal覺 baz覺 saatlerde 5 dakika arayla otomatik olarak ledlerin yan覺p saatin g繹r羹nt羹lenmesi gibi ek 繹zellikler var.
Resim
Neither have enough watches, nor have enough time!
Kullan覺c覺 avatar覺
kilicturan

Ya: 50
Kay覺t: 17 Eki 2013, 23:33

Mesaj onatozer » 05 May 2015, 15:30

Benim i癟in bir cok forumda覺n beendii Tudor BlackBay Heritage tam bir hayal k覺r覺kl覺覺 oldu. :(Resim

Cok severek ad覺m覺 Planet Ocean in yerine gelen, ama yerini doldurmak bir yana, saat end羹strisine g羹venimi azaltan bir se癟im oldu...

ncelikle Rolex 癟at覺s覺 alt覺nda olduundan beklentiyi y羹kseltmi olabileceimi d羹羹nd羹m ancak, Tissot standart覺nda finishing, keskin kenarlar, hissiz ve boluklu bezel D繹n羹羹, Zay覺f bilezik, indeks luminovalarinda minik hatalar derken zaten memnun etmemiken 羹st羹ne bir de tepeyi k覺rmam sonucu hepten saatten soudum. Bunlar yetmez gibi bilezik toka mekanizmas覺n覺n kendini salmas覺 da Tuzla biber oldu :evil:

Hele ki 羹lkemizdeki fiyatlar覺n 5 de birini eden bu deneyimim sonucunda fotoraf guzeli olmaktan 繹teye Ge癟emedi... Keske fotoraflardaki kadar tok ve kaliteli olsa :(
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Cotton » 05 May 2015, 15:32

Saatlerde ebad B羹y羹kl羹k k羹癟羹kl羹k i癟in bir ey diyemem, fakat orjinal garantili olan bir saat i癟in sorun yaamad覺m. Zaten akma olmayan 羹r羹n ancak fiyat覺 kadar beklentide bulunmak gerekir diye d羹羹n羹yorum.

As覺l saat Sekt繹r羹nde son 15-20 y覺lda akma in mal覺 saatleri (k覺sa 繹m羹r-kullan 癟繹pe at) Bilin癟sizce alan bireylerin hem b羹t癟elerine, hemde k覺sa m羹rl羹 ve garantisinin olmamas覺 sebebiyle 羹lke ekonomisinede zarar verdii d羹羹ncesindeyim.
Hi癟 bir eye cesaret edemeyen, hi癟 bir eye 羹mit beslemesin !
Kullan覺c覺 avatar覺
Cotton

Ya: 53
Kay覺t: 22 Au 2014, 09:24

Mesaj manil » 05 May 2015, 16:51

Omega Seamaster Master Co Axial bende hayalk覺r覺kl覺覺 yaratan bir saat oldu. A覺r覺 parlak bilezik, ucuz malzeme hissiyat覺 veren saat, tool watch mu, yoksa dress watch mu ne olduu belli olmayan hibrit bir yap覺 a癟覺k癟as覺 a覺rtt覺.

G羹zel bir kadran ve akrep-yelkovan tasar覺m覺n覺n dandik bir kasa ve bilezik tasar覺m覺yla nas覺l heba edildiini g繹rm羹 oldum.

Resim
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Thevenin » 05 May 2015, 17:01

^Her yer naylon oldu ama bu da NATOya katilmasi gereken bir tavsan :D

Omega'ya Clk sorusu: " Bunca yillik muessese; neden hala bilezik yapamiyorsunuz? " :lol:

Resim
@DeAngelis2012
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Cct » 05 May 2015, 19:57

Resim

B羹y羹k umutlar beslememe ramen 癟ok b羹y羹k olmas覺 baya覺 羹z羹c羹 oldu. Ki bu sat覺rlar覺 47mm saat takan birisi yaz覺yor, siz d羹羹n羹n :(
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj MertYe » 06 May 2015, 01:53

manil yazd覺:Omega Seamaster Master Co Axial bende hayalk覺r覺kl覺覺 yaratan bir saat oldu. A覺r覺 parlak bilezik, ucuz malzeme hissiyat覺 veren saat, tool watch mu, yoksa dress watch mu ne olduu belli olmayan hibrit bir yap覺 a癟覺k癟as覺 a覺rtt覺.

G羹zel bir kadran ve akrep-yelkovan tasar覺m覺n覺n dandik bir kasa ve bilezik tasar覺m覺yla nas覺l heba edildiini g繹rm羹 oldum.

Resim

As覺l Planet ocean GMT'ler bende b羹y羹k bir karmaaya yol a癟t覺. Diver saat mi GMT mi belli olmayan bir yap覺s覺 var. Bence sa癟ma bir at覺l覺m olmu Omega ad覺na. Yaln覺z tipi fena deil zaten bezeli de aktif olarak kulland覺覺m s繹ylenemez :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners