TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nubeo: İhtişam ve Güç Saatleri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Nubeo: İhtişam ve Güç Saatleri

Mesaj bizantolog » 08 Oca 2010, 13:57

Nubeo saatleri son derece ihtişamlı saatler, mekanizma önemli değil bu makinelerde kasalar müthiş, yakından görme şansına erişince çok şaşırdım, yüzlerce parçadan oluşan kasa yapısıyla çok çok ilginç saatler:

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Re: Nubeo: İhtişam ve Güç Saatleri

Mesaj Ziyaliv » 08 Oca 2010, 15:21

Saatler yüksek teknoloji ile üretiliyor montaj suresi uzun süren nubeo saatler türkiye ye ACY SAAT tarafından ithal ediliyor. Fiyatları tr de ortalama 11.000 CHF dan başlıyor.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj bizantolog » 08 Oca 2010, 15:42

Daha pahalı modelleri de var Ziya.

ACY Saat'e uğradığımda bu saatleri önüme koyup incelememe izin verdiler. Hele 400 bin dolarlık saatleri gösterdiklerinde sahiden ürktüm ve "Benim alışkın olmadığım türden saatler bunlar" deyip elime ateş düşmüş gibi fazla tutamadım.

Saatlerde güç, iktidar ve haşmeti simgeleyen öğeler bulunmasından hiç hoşnut olmadım şimdiye kadar, bu benim tabiatım gereği böyle.

Sonuçta bu saatleri satın alacak insanların da güce ve azamate sahip olmaları tabiatın gereği...
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj Ziyaliv » 08 Oca 2010, 16:08

saatler geçmişten günümüze kadar özellikle erkek kullanıcılardaki tek takı ve aksesuar olarak kabul edildiğinden saat sadece merak unsuru değil ayrıca en büyük güç göstergesidir, bugün bir çok ünlü sanatçı, işadamı saatlerini mumkun olduğunca gösterişli, emsalsiz ve özel üretim ürünleri tercih ederler şahsen bende öyle bir toplantıda bir ortamda iseniz özellikle elit bir ortamda hele ki bir erkekseniz kıyafetinizden çok saatinize bakılır. Bugun cebini doldurmaya ve çevre edinmeye yeni başlayan bir işadamının ilk olarak alacağı saat ROLEX tir. Bu marka saat dunyasında gösterişin başaldığı noktadır, zamanla daha farklı markalara kaymaya başlar kişi daha farklı daha gösterişli ürünlere yönelirler. Çelik saat almaktansa altın, platinium, titanium, carbon fiber gibi değerli materyallerden üretilmiliş saatlere kaymaya başlarlar. Fiyatlar bırakınız 400.000 usd yi 1.500.000 usd lere kadar dayanabiliyor. Saat makina olarak iyi olması gerekirken görünüş olarak da kendini farklı ve kaliteli olarak göstemelidir.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj nickynick » 08 Oca 2010, 16:17

Tasarımında sanki ahtapottan esinlenmişler gibi, alışılagelmişin dışında bir kasa tasarımı var. Patek'le, Vacheron'la yarışan fiyatlara ise diyecek bir şey bulamadım :shock:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj bizantolog » 08 Oca 2010, 16:26

Tasarımlarda deniz canlılarından esinlenmişler.

Fiyatlara gelince farklı ve sıradışı özellikler vaat ettikleri için biçilen değer de aynı ölçüde.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj nickynick » 08 Oca 2010, 16:36

Nedir vadettikleri? Ben ilk bakışta Technomarine, Chronotech tarzı bir marka daha sandım. Ama fiyatlarını duyunca; gercekten o fiyatları hakedip haketmediklerini merak ettim doğrusu. Bizantolog sen incelemişsin modellerini, ne düşünüyorsun? Gerçekten kaliteyi hissettiriyorlar mı?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj everywhere » 08 Oca 2010, 16:47

Bilmiyorum resimlerden mi ama trend saati tipi havası var, ama fiyatları duyunca bende nicky gibi dedim herhalde benim görmediğim birşey var.Kıymetli taş,malzeme kullanımından dolayı filan mı fiyat yüksek yoksa teknik olarak başka bir şeylermi var?
Kullanıcı avatarı
everywhere

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 207 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners