TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Amazon Black Friday

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Amazon Black Friday

Mesaj forumusr » 07 Kas 2013, 11:58

Selam
Amazon bazi saat modellerinde Black Friday indirimlerine baslamis, onereceginiz bir sey var mi :D
En son forumusr tarafından 07 Kas 2013, 15:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
forumusr

Re: Amazon Black Friday

Mesaj forumusr » 07 Kas 2013, 12:34

ozellikle Invicta marka saatlerde ciddi indirim var, bu marka 'swiss made' degil (en azindan kadranda yazmiyor)

yine de tavsiye eder misiniz? kalitesi nasildir?
Kullanıcı avatarı
forumusr

Mesaj cavalerox » 02 Ara 2013, 07:49

Selamlar,

Eger Invicta alacaksaniz Amazon yerine su alternatiflere bakin;

-worldofwatches.com (ben birazdan invicta 3332 nin siparisini vermeyi dusunuyorum, gonderme parasi almiyorlar,ustelik bu web sayfasinda baktigim her model diger web sayfalarindan daha ucuz fiyat Verdi)

-jomashop.com (burada istedigim Invicta $10 daha fazlaya satiliyor ama genel olarak fiyatlar cok hesapli)

-sharkstores.com (genelde hergun sadece 1 tane Invicta'yi indirimde gorebilirsin, yani hergun bakman lazim)

Invicta'larin kalitesine gelince:
Bazi modellerinde Swiss Made yazdigini gorebilirsin ama hepsi icin ayni sey soylenemez. Kalitenin averaj oldugunu soyleyebilirim. Yani kotu saatler degil tabii ki ama aldigin saatin mekanigi ile paralel bir konu. (benim almayi dusundugum model mesela Japon Movement diye geciyor)

Internetteki yabanci forumlara goz atarsan genel olarak Invicta'larin kalitesi ile ilgili bir hayli bilgi bulabilirsin.
Hoscakal
-Baris
Kullanıcı avatarı
cavalerox

Mesaj muratseyit » 02 Ara 2013, 15:49

jomashop.comdan 4000 dolar civarı saat alan olsu mu hiç?
Kullanıcı avatarı
muratseyit

Mesaj forumusr » 02 Ara 2013, 16:05

cavalerox yazdı:Selamlar,

Eger Invicta alacaksaniz Amazon yerine su alternatiflere bakin;

-worldofwatches.com (ben birazdan invicta 3332 nin siparisini vermeyi dusunuyorum, gonderme parasi almiyorlar,ustelik bu web sayfasinda baktigim her model diger web sayfalarindan daha ucuz fiyat Verdi)

-jomashop.com (burada istedigim Invicta $10 daha fazlaya satiliyor ama genel olarak fiyatlar cok hesapli)

-sharkstores.com (genelde hergun sadece 1 tane Invicta'yi indirimde gorebilirsin, yani hergun bakman lazim)

Invicta'larin kalitesine gelince:
Bazi modellerinde Swiss Made yazdigini gorebilirsin ama hepsi icin ayni sey soylenemez. Kalitenin averaj oldugunu soyleyebilirim. Yani kotu saatler degil tabii ki ama aldigin saatin mekanigi ile paralel bir konu. (benim almayi dusundugum model mesela Japon Movement diye geciyor)

Internetteki yabanci forumlara goz atarsan genel olarak Invicta'larin kalitesi ile ilgili bir hayli bilgi bulabilirsin.
Hoscakal
-Baris

Merhaba

Detayli yanitiniz icin cok tesekkurler

aradan gecen zamanda ben amazon'dan bir kac invicta siparis ettim. hatta bunlardan sizin dusundugunuz 3332'nin akrabasi 3329'u da satin aldim vewhrist check konusunda kolumda bugun bu var diye resmini gonderdim..
Kullanıcı avatarı
forumusr

Mesaj cavalerox » 03 Ara 2013, 06:12

Tekrar Selam,
Dun yazdigim mesajdan sonra 3332 nin siparisini verdim. 2 gun sonra elimde olacak :D
(Invicta'nin o kadar cok modeli olmasina ragmen gittigim hicbir magazada 3332'yi inceleme sansim olmadi.
Yani resimde gordugum ile bir karar vermek cok zor ama 30 gun icinde iade etme sansimiz var)
B.
Kullanıcı avatarı
cavalerox

Mesaj forumusr » 03 Ara 2013, 10:18

hayirli olsun gule gule kullanin
biraz buyuk yanliz :)
Kullanıcı avatarı
forumusr

Mesaj Erdem35 » 03 Ara 2013, 10:31

3332 lerin tepesi diğer tarafta sanırım... Solaklar için güzel bir tercih ;)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners