Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ebaki » 20 Eki 2025, 00:44
çok zor

yapay zeka desteği alarak sorgulayınca nedense date just ve omega constellation tahmini verdi ısrarla. Fakat aynı konserin bir videosu daha var. burada kadran da görünüyor ve chronograpgh'lı bir model sanırım (3. saniyede ve devamında görülüyor).
https://youtu.be/1TNg6YaMRDI?si=I6ugOX2OJFNY_S2tTekrar biraz daha sorgulayınca Seiko 7t32 yada 7t92 bazlı modellerden birisi olabilir sonucuna ulaştım. Fakat bilezikten de pek emin değilim. Daytona olabilir mi diye düşündüm ama push buttonlar belli olmuyor pek. Keza kadran dizilimi de uymuyor.
-

ebaki
-
Archimed » 20 Eki 2025, 11:57
Proscd yazdı:ogeday yazdı:
Rolex Explorer 224270
Bekleme listesinden ancak sıra gelmiş demek ki bu zamana kadar hiç görmedik çünkü.
Reis'in yüzüne karşı, kendisini bekleme listesine yazacağını söyleyen bayi veya mağaza sahibi ile çalışanlarını düşünemiyorum, ey Rolexçi sen kimsin ya?

-

Archimed
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir