mancho yazd覺:fsinan yazd覺:mancho yazd覺:%10 vergi iadesi var an覺nda d羹羹len. Ayr覺ca Bi癟 Camera maazalar覺nda uygulamadan al覺nan bir kodla %10 indirim daha yap覺yordu. Orada liste fiyat覺ndan bir hayli indirimli saatler de sat覺yorlard覺. Ben son seyahatimde 5 saat al覺p gelmitim.
O tip bir indirim Osaka'da da Tokyo'da da yoktu uygulama 羹zerinden. %10 taxfree-%1.5ilem羹creti=%8.5 vergi indirimi.
Akl覺mda olan 7-8 modele bakt覺m, hi癟birinde yazd覺覺m覺n 繹tesinde bir indirim g繹rmedim. Keke olsayd覺.
u anda TL 癟ok deerli, o sebeple fiyatlar 癟ok yak覺nlam覺.
Size biraz anss覺zl覺k olmu:( Netten bak覺nca hemen 繹yle bir kupon buldum ben imdi. https://bigcouponjapan.com/ %10 iadeleri de hi癟bir komisyon 繹demeden alm覺t覺k. Hatta Hiroshimada (Bic Camera) 癟ok indirimli bir Omega Seamaster Annual Calendar bir saat bulmu, bu indirimler ve vergi iadesi ile T羹rkiye liste fiyat覺n覺n 羹癟te birinden ucuza alm覺t覺m. Tokyoda bir Orient Star覺 1/4 fiyat覺na alm覺t覺m T羹rkiyeye g繹re. Hele 2. el maazalar覺 bir cennet. Bu y覺l tekrar gitmeyi d羹羹n羹yorum s覺rf saat almak i癟in
Ben de 2019'da "alm覺t覺m" bir GS ve Casio G-SHock ve Casio bir model daha ama u anda 2025 Temmuz itibariyle dediiniz maazalar覺 gezdim. Teker teker saat bakmad覺m, kendi ilgilendiim kad覺n GS, erkek Citizen birka癟 modele bakt覺m, fark taxfree ile %10-15, ta 癟atlas覺n %20. Ayr覺ca ben yazd覺k癟a tax free %10 yaz覺yorsunuz ama deil. Kasada hizmet bedeli al覺yorlar "ARTIK"..Bu formal oran. Ha maaza o anda sana bir yuvarlatma yapar vs. ben onu bilemem. Faturalar覺m覺 kontrol ettim, 390000 yenlik faturadan da alm覺lar 5500 yenlik faturadan da. Hepsinden hizmet bedeli %1.5 al覺nm覺. 襤nternetten kupon bakmak akl覺m覺n ucundan ge癟medi. Ayr覺ca maaza 繹zelindeki kuponlar genel fiyat seviyesini yans覺tm覺yor, ben geneli anlatmaya 癟al覺覺yorum, kuponla veya bireysel bir indirim almayla ilgili olabilecek fiyat farkl覺l覺覺n覺 deil. Geneli.