TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni çıkan modeller

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni çıkan modeller

Mesaj esenturk » 17 Kas 2024, 22:47

Eterna yazdı:Casio dan yeni hamle :) Tutar mı ne dersiniz?

Casio’dan 50. yıla özel dijital yüzük şeklinde saat

Sadece 2.5 cm civarında bir boyuta sahip olan CRW-001-1JR bir dizi özelliğiyle dikkat çekiyor. Saatin merkezinde saat, dakika ve saniyeyi gösteren altı segmentli bir LCD ekran bulunuyor. Şirket, minyatür tasarıma üç adet işlevsel buton ekledi. Böylece tarih, farklı bir zaman dilimi ve kronometre gibi özellikler kullanılabiliyor.

Bunlara ek olarak saatte, ekranı aydınlatan bir ışık ve ses yerine ekranı titreştiren bir alarm fonksiyonu da yer alıyor. CRW-001-1JR’ye güç sağlayan batarya, Casio’nun belirttiğine göre iki yıla kadar kullanım ömrü vadediyor. Ayrıca su geçirmez özelliğe sahip olan saat, günlük kullanıma dayanıklı.

Casio'nun bu saat yüzüğü Japonya'da 19.800 Yen (4 bin 404 TL) fiyat etiketiyle satışa sundu.

Resim
Resim
Resim
Zikirmatik gibi duruyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
esenturk

Mesaj dugg » 10 Ara 2024, 23:34

vertas yazdı:selamlar..yeni longines conquest 38mm alma düşüncem var. bayilerde liste fiyatı şu an 87k. Siz üstadlardan fikir almak istedim bu saat fiyatını nasıl değerlendirirsiniz. Yanlış bilmiyorsam eski conquest ile aynı mekanizma ama aralarında çok fiyat farkı var, fiyatı ederinden fazla mı diye düşündürüyor. Sizce bayiler bu saati hangi fiyatlara kadar düşerler ona göre zorlamaya çalışayım.

ben ağustos gibi 67 bine almıştım konyalıdan peşin fiyatı bu ama taksitli seçenek istediğinizde liste fiyatından veriyolar.
Kullanıcı avatarı
dugg

Mesaj Eterna » 12 Nis 2025, 13:32

Casio Edifice severim. Fiyat performans olarak hep tavsiye ederim. Yeni 38,6mm çaplı bir model çıkarmış.

38,6 mm çap
9 mm kalınlık
vidalı arka kapak
100m wr
safir cam

Ben beğendim. Sadece seçim şansım olsa entegre bilezik olmasın derdim.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Eterna

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners