TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurt D覺覺nda Hangi lkeden Al覺m Avantajl覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurt D覺覺nda Hangi lkeden Al覺m Avantajl覺

Mesaj Tyrael » 10 Kas 2024, 20:05

leno yazd覺:襤sve癟te saat nerden ucuza al覺n覺r bilen var m覺 acaba
Uret, Ditur ve Klokia tavsiye edebileceim online siteler. Bunlardan al覺veri yapt覺m ve hatta ald覺ktan 1 ay sonra iade bile yapt覺m sorun olmad覺. 襤ndirim ve kupon d繹nemlerini takip edin mutlaka.

AVMlerde fiyatlar doal olarak daha y羹ksek ama maazalar pazarl覺a a癟覺k, pazarl覺k yapabilirsiniz.

Bunlar覺n d覺覺nda benim g繹rd羹羹m avrupadaki hava alanlar覺ndaki maazalarda fiyatlar daha uygun. Schipol havaalan覺ndaki fiyatlar m羹thiti almad覺覺ma piman oldum. Uyguna bilet denk getirip saati al覺p 羹st羹ne bir de ehir turu yap覺l覺p d繹n羹lebilir.

Sent from my iPad using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Tyrael

Ya: 42
Kay覺t: 08 May 2022, 21:12

Mesaj ErsinGS » 10 Kas 2024, 22:11

Berlin merkezde 繹nereceiniz saat maazalar覺 varm覺d覺r?
Nereleri 繹nerirsiniz?
Kullan覺c覺 avatar覺
ErsinGS

Ya: 60
Kay覺t: 10 Ara 2011, 00:05

Mesaj LynXMaSTeR » 11 Kas 2024, 01:21

LynXMaSTeR yazd覺:Macaristan'dan saat alan oldu mu? Tax free olaylar覺 nas覺l orada acaba?

繹zellikle Budapete?
Kullan覺c覺 avatar覺
LynXMaSTeR

Kay覺t: 04 Haz 2020, 09:16

Mesaj kocak04 » 13 Mar 2025, 08:59

Selamlar n羹m羹zdeki g羹nlerde Amterdam a bir seyahatim olacak. D繹n羹te y覺llard覺r hayalini kurduum bir Omega Seamaster Planet Ocean almak istiyorum. Arad覺覺m modeli hava alan覺nda bulabilir miyim bilmiyorum. ehir i癟inde al覺 veri yap覺lacak maazalar var mutlaka bulabilirim diye d羹羹n羹yorum. 襤nternetten bakt覺覺mda Saatlerin fiyatlar覺 T羹rkiye deki fiyatlar civar覺nda veya biraz daha y羹ksek g繹r羹n羹yor baz覺 maazalarda. Acaba bu fiyatlar 羹zerinden indirim alabilir miyim veya ne kadar indirim alabilirim? Bu maazalar pazarl覺a a癟覺k m覺? Tavsiye edebileceiniz maaza var ise deerlendirmek isterim.
Kullan覺c覺 avatar覺
kocak04

Ya: 41
Kay覺t: 28 ub 2010, 21:57

Mesaj Jugadorian » 13 Mar 2025, 09:55

kocak04 yazd覺:Selamlar n羹m羹zdeki g羹nlerde Amterdam a bir seyahatim olacak. D繹n羹te y覺llard覺r hayalini kurduum bir Omega Seamaster Planet Ocean almak istiyorum. Arad覺覺m modeli hava alan覺nda bulabilir miyim bilmiyorum. ehir i癟inde al覺 veri yap覺lacak maazalar var mutlaka bulabilirim diye d羹羹n羹yorum. 襤nternetten bakt覺覺mda Saatlerin fiyatlar覺 T羹rkiye deki fiyatlar civar覺nda veya biraz daha y羹ksek g繹r羹n羹yor baz覺 maazalarda. Acaba bu fiyatlar 羹zerinden indirim alabilir miyim veya ne kadar indirim alabilirim? Bu maazalar pazarl覺a a癟覺k m覺? Tavsiye edebileceiniz maaza var ise deerlendirmek isterim.

Alaca覺n覺z maazada tax refund olmas覺 ekstra bir avantaj salayabilir, 繹rnein Almanya'da yakla覺k %10,5 gibi bir iade oluyor. Bir seferinde az da olsa bir miktar indirim de salam覺lard覺.
Hi! I'm the newbie.
Kullan覺c覺 avatar覺
Jugadorian

Kay覺t: 22 Tem 2024, 13:29

Mesaj Heesh » 13 Mar 2025, 10:13

Chrono 24 ten bak覺l覺p haritadan d羹kkanlar buluna bilir ama ben Japonya kadar ucuza saat satan 羹lke g繹rmedim daha

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

Mesaj kocak04 » 13 Mar 2025, 11:17

Jugadorian yazd覺:
kocak04 yazd覺:Selamlar n羹m羹zdeki g羹nlerde Amterdam a bir seyahatim olacak. D繹n羹te y覺llard覺r hayalini kurduum bir Omega Seamaster Planet Ocean almak istiyorum. Arad覺覺m modeli hava alan覺nda bulabilir miyim bilmiyorum. ehir i癟inde al覺 veri yap覺lacak maazalar var mutlaka bulabilirim diye d羹羹n羹yorum. 襤nternetten bakt覺覺mda Saatlerin fiyatlar覺 T羹rkiye deki fiyatlar civar覺nda veya biraz daha y羹ksek g繹r羹n羹yor baz覺 maazalarda. Acaba bu fiyatlar 羹zerinden indirim alabilir miyim veya ne kadar indirim alabilirim? Bu maazalar pazarl覺a a癟覺k m覺? Tavsiye edebileceiniz maaza var ise deerlendirmek isterim.

Alaca覺n覺z maazada tax refund olmas覺 ekstra bir avantaj salayabilir, 繹rnein Almanya'da yakla覺k %10,5 gibi bir iade oluyor. Bir seferinde az da olsa bir miktar indirim de salam覺lard覺.

Ben tax refund harici iliste fiyat覺 羹zerinden indirim indirim al覺p alamayaca覺m覺 merak etmitim. Teekk羹rler yan覺t i癟in.
En son kocak04 taraf覺ndan 13 Mar 2025, 11:20 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
kocak04

Mesaj kocak04 » 13 Mar 2025, 11:18

Heesh yazd覺:Chrono 24 ten bak覺l覺p haritadan d羹kkanlar buluna bilir ama ben Japonya kadar ucuza saat satan 羹lke g繹rmedim daha

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Evet buna bakt覺m ama istediim model sadece 1 adet sat覺c覺da var Hollanda da oda Amsterdam dan bir hayli uzak. Gidip gelmek i癟in zaman ay覺ramam
Kullan覺c覺 avatar覺
kocak04

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: watchour ve 187 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners