TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF'den Fotoraf Kullanarak 襤lan Veren Doland覺r覺c覺 Uyar覺s覺!

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forum Farelerine Dikkat / Doland覺r覺c覺 Uyar覺s覺

Mesaj hlkshnr » 18 Ara 2024, 20:05

hayalkahvesi yazd覺:u ilandaki seiko saat modlanm覺 m覺 sizce Bana mod lanm覺 gibi geldi Sat覺c覺ya dedim saatten anlam覺yorsun dedi :D

https://shbd.io/s/oqNNwl8q

Doland覺r覺c覺 gibi duruyor

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
hlkshnr

Kay覺t: 14 Au 2016, 01:07

Mesaj watch35 » 18 Ara 2024, 20:10

Tan覺d覺覺n覺z birinden veya bilindik referanslar覺 fazla olan sat覺c覺lardan alman覺zda fayda var. zellikle emsallerine g繹re fiyat覺 ortalama alt覺nda ilanda olan saatlerden uzak durmak en iyisi.

23078PND5G cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
watch35

Ya: 38
Kay覺t: 23 Kas 2024, 18:54

Mesaj ysnlztrk » 18 Ara 2024, 21:01

ysnlztrk yazd覺:
hayalkahvesi yazd覺:u ilandaki seiko saat modlanm覺 m覺 sizce Bana mod lanm覺 gibi geldi Sat覺c覺ya dedim saatten anlam覺yorsun dedi :D

Hay覺r, modlanm覺 deil. Seiko 5 Brian May Edition.

SM-F946B cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Bu arada saat modlanm覺 deil ama sat覺c覺 doland覺r覺c覺 gibi neredeyse t羹m ilanlar覺 ayn覺 fiyattan verilmi.

Kullan覺c覺 avatar覺
ysnlztrk

Ya: 34
Kay覺t: 17 Oca 2024, 19:46

Mesaj hknmtn » 19 Ara 2024, 01:57

ysnlztrk yazd覺:

Doru, modlanm覺 deil 癟akma saat.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknmtn

Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47

Re: TSF'den Fotoraf Kullanarak 襤lan Veren Doland覺r覺c覺 Uyar覺

Mesaj KaraSinek » 01 Oca 2025, 07:11

sahibinden vb yerlerde mod tak覺s覺 癟akma saatlere kullan覺ld覺覺 i癟in mod yapmaktan souttular beni.
https://www.instagram.com/karasinek666/
Kullan覺c覺 avatar覺
KaraSinek

Kay覺t: 23 Oca 2018, 17:58

Mesaj ysnlztrk » 01 Oca 2025, 11:18

hknmtn yazd覺:
ysnlztrk yazd覺:

Doru, modlanm覺 deil 癟akma saat.
Fotoraftaki saat 癟akma deil, ilan 癟akma.

SM-F741B cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
ysnlztrk

Ya: 34
Kay覺t: 17 Oca 2024, 19:46

Mesaj tuncaykaya » 03 ub 2025, 08:57

Merhabalar. Bizim insan覺m覺z doland覺r覺lmaya 癟ok a癟覺k bence . Forumda ilana koyduum bir saatim vard覺 Citizen Series 8.
Ayn覺 ilan覺 sahibinden 羹zerindende paylat覺m.Bir arkadas ulat覺 bana ve saati almak istidiini s繹yledi fiyatta anlat覺k kendisi Eskiehir de ikamet ediyormu i i癟in hafta bir g羹n 襤stanbula geliyormu. Al覺c覺 arkada tutturdu sana kapora g繹ndereyim diye.襤stemedim ve kendisine de s繹yledim nas覺l g羹venip kapora at覺yorsun diye. Fakat arkada baya 覺srar etti illa g繹ndereyim kaporay覺 ad覺n覺 koyal覺m diye :) 癟 kuruluk saat i癟in dedim kapora atacaks覺n sonra 繹l羹r羹z kal覺r覺z senin vebalin 羹zerimizde kalmas覺n diye reddettim.Nihayetinde arkada geldi saatimizi teslim ettik param覺z覺 ald覺k.Ayn覺 olay覺 ara癟 satarkende yaad覺m ben aman verme kimseye hemen kapora atay覺m diyenler oldu.Demem o ki insan覺m覺z doland覺r覺lmay覺 癟ok a癟覺k ve maalesef bunu kullanan ve insanlar覺 madur eden bir 癟ok pislik de piyasada.Bu arada forumda ki sat覺 paneli neden kapal覺 bilgi sahibi olan beni ayd覺nlat覺rsa 癟ok sevinirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
tuncaykaya

Kay覺t: 07 Kas 2024, 10:08

Mesaj mturann » 03 ub 2025, 13:11

tuncaykaya yazd覺:Merhabalar. Bizim insan覺m覺z doland覺r覺lmaya 癟ok a癟覺k bence . Forumda ilana koyduum bir saatim vard覺 Citizen Series 8.
Ayn覺 ilan覺 sahibinden 羹zerindende paylat覺m.Bir arkadas ulat覺 bana ve saati almak istidiini s繹yledi fiyatta anlat覺k kendisi Eskiehir de ikamet ediyormu i i癟in hafta bir g羹n 襤stanbula geliyormu. Al覺c覺 arkada tutturdu sana kapora g繹ndereyim diye.襤stemedim ve kendisine de s繹yledim nas覺l g羹venip kapora at覺yorsun diye. Fakat arkada baya 覺srar etti illa g繹ndereyim kaporay覺 ad覺n覺 koyal覺m diye :) 癟 kuruluk saat i癟in dedim kapora atacaks覺n sonra 繹l羹r羹z kal覺r覺z senin vebalin 羹zerimizde kalmas覺n diye reddettim.Nihayetinde arkada geldi saatimizi teslim ettik param覺z覺 ald覺k.Ayn覺 olay覺 ara癟 satarkende yaad覺m ben aman verme kimseye hemen kapora atay覺m diyenler oldu.Demem o ki insan覺m覺z doland覺r覺lmay覺 癟ok a癟覺k ve maalesef bunu kullanan ve insanlar覺 madur eden bir 癟ok pislik de piyasada.Bu arada forumda ki sat覺 paneli neden kapal覺 bilgi sahibi olan beni ayd覺nlat覺rsa 癟ok sevinirim.

Sat覺 paneli a癟覺ld覺 diye biliyroum tekrar bak覺n
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 212 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners