Hayirli uğurlu olsun inşallahThrondor yazdı:Teşekkürler ediyorum. Saatimi aldım. Tissot’un sayfasında Ankara’daki tüm yetkili satıcıları gösteriyormuş. Sonradan öğrendim.Hepsini aradım. Genelde %10-15 arası indirimler. %15 iyi bir indirim oluyor. Birçoğu %15 yapamadı. Bir kişi %15 üstüne çok cüzi bir indirim de yaptı ama elinde istediğim renk yoktu. Ben de enflasyonist ortamda 1-2 hafta beklemek istemediğim için %15 indirim yapan ve yetkili bayi olan Ankamall Etap Saat’den aldım. Ankara’da ikamet ettiğim için yukarıda belirtilen saatçilerin büyük bir kısmı burada yok.
İnternette 21.000 fiyat veren Kuzey Saat’in fiyatı çok ciddi düşük. Liste fiyatı üzerinden neredeyse %30 indirim. Sanki doğru olamayacak kadar iyi bir fiyat. İnternette de haklarında bir kaç sahte saat şikayeti okudum. Doğruluklarını bilmiyorum ama beni caydırdı.
İlk ciddi saatim oldu. Ama saat beğenirken de çok sayıda saat alanları gayet iyi anladım. Daha ilkini almadan ‘bunu da bir süre sonra alırım’ diye içinden geçiriyor insan.
Hayırlı olsun. Güzel zamanlar göstersin.Throndor yazdı:Teşekkürler ediyorum. Saatimi aldım. Tissot’un sayfasında Ankara’daki tüm yetkili satıcıları gösteriyormuş. Sonradan öğrendim.Hepsini aradım. Genelde %10-15 arası indirimler. %15 iyi bir indirim oluyor. Birçoğu %15 yapamadı. Bir kişi %15 üstüne çok cüzi bir indirim de yaptı ama elinde istediğim renk yoktu. Ben de enflasyonist ortamda 1-2 hafta beklemek istemediğim için %15 indirim yapan ve yetkili bayi olan Ankamall Etap Saat’den aldım. Ankara’da ikamet ettiğim için yukarıda belirtilen saatçilerin büyük bir kısmı burada yok.
İnternette 21.000 fiyat veren Kuzey Saat’in fiyatı çok ciddi düşük. Liste fiyatı üzerinden neredeyse %30 indirim. Sanki doğru olamayacak kadar iyi bir fiyat. İnternette de haklarında bir kaç sahte saat şikayeti okudum. Doğruluklarını bilmiyorum ama beni caydırdı.
İlk ciddi saatim oldu. Ama saat beğenirken de çok sayıda saat alanları gayet iyi anladım. Daha ilkini almadan ‘bunu da bir süre sonra alırım’ diye içinden geçiriyor insan.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir
|