https://cnswatchbands.com/
Eterna yazdı:
@muratcan87 hocam tesadüf olmuş. Dün akşam bir deneyeyim göreyim diye 2 adet söylediğiniz siteden almıştım. 2 usd fiyata olan da var, 9 usd olan da var. Ben aklımca en iyisini alayım dedim. Premium olan 16 usd lıklardan aldım. Geldiğinde yorum yaparım.
tüm dostlara teşekkürler
Eterna yazdı:@azizkaya üstadım bende orjinalden yanayım. Kolay kolay orjinalden vazgeçmem. Mesela bir çelik kordon olsa bu konuyu açmazdım bile. Orjinal çelik kordonların yerine muadil çelik takmak istemem.
Ama sanki bu natonun özelinde @manil dostumuzun dediği gibi biraz ter, biraz su gördükten sonra özellikle deri bölümleri çabuk deforme olur mu diye endişe ettim. Belki de haksızlık ediyorum çok sağlamdır... Şu an için 1735 TL ödeyip denemedim. Hakkımı saklı tutuyorum.Zaten üzerindeki daha çok yeni ve orjinal. Ben hem yedek hemde değişik renk olsun diye arayışa girdim.
@imdatbesikci @kesikparmak @kaanknv dostlar dediğinizi biraz geç gördüm. O sırada başka bir yerden satın almıştım. Ama aynen söylediğiniz gibiymiş. Saatin modelini yazınca birebir orjinalinin kopyası nato kordonlar çıkıyor. Vallahi yalan olmasın kullanıcılar yorum yapmış ve neredeyse hepsi çok beğenmiş. kargo ve vergi ile 351 TL ye geliyor. Almadım ama inceledim.
@prx bende alerji vs. yapmadı. Ama okuduğum kadarı ile nato kordonlarda sadece plastik kullanılan modellerde varmış, bir de pamukla plastik beraber kullanılanlar varmış. Böylelikle hem sağlam hem daha yumuşak oluyormuş. Onun farkı olabilir. Veya sizin cildiniz özelinde alerji gelişmiştir belki.
@muratcan87 hocam tesadüf olmuş. Dün akşam bir deneyeyim göreyim diye 2 adet söylediğiniz siteden almıştım. 2 usd fiyata olan da var, 9 usd olan da var. Ben aklımca en iyisini alayım dedim. Premium olan 16 usd lıklardan aldım. Geldiğinde yorum yaparım.
tüm dostlara teşekkürler
Eterna yazdı:@mtn üstadım açıklayayım yanlış ifade etmiş olabilirim. Kolumda bahsettiğiniz orjinal kordon var. Kesinlikle kaliteli duruyor. Çok da yakışıklı. Eğer 1735 TL olmasaydı yedeğini veya farklı bir rengini alırdım.
Ama biliyorsunuz bu saatler saha saati. Khaki adıda oradan geliyor. Aktif kullanılmak üzere üretiliyor. Nato kısmı çok sağlam gözüksede kahverengi deri kısımları çok fazla ve oralardan endişe ettim. Ter, su, güneş, sıcak, soğuk vs. görünce acaba o deri kısımlar kısa sürede deforme olacakmı bilmiyorum. Ben henüz test etmedim. Belkide beni mahçup eder deri kısmı da çok dayanıklıdır. Eğer siz aktif kullandıysanız referans olur en azından
selamlar
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 256 misafir
|