TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Kay覺 ve Bakla Aparat覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Kay覺 ve Bakla Aparat覺

Mesaj orhunerkan » 03 ub 2021, 18:31

Merhaba Say覺n Forumdalar,

Evde kendim, kordon ayar覺 ve kordon deiimi yapmak ama癟l覺 alet edavat almak istiyorum ancak nas覺l bir 羹r羹n almal覺y覺m bilemedim? 襤nternete yaz覺nca 癟覺kan 羹r羹nler var ancak kalitelerini de bilemiyorum o y羹zden size dan覺mak istedim. Fiyat覺 da y羹ksek olmayacak ekilde 繹nerilerinizi paylaabilirseniz 癟ok memnun olurum.

Sayg覺lar覺mla,
Kullan覺c覺 avatar覺
orhunerkan

Kay覺t: 05 ub 2017, 11:03

Re: Saat Kay覺 ve Bakla Aparat覺

Mesaj morningstar » 04 ub 2021, 10:38

Bergeon 6767F e bakabilirsiniz.Onun d覺覺nda aliexpresste setler sat覺l覺yor yorumlarina bakarak onlardanda sipari gecebilirsiniz her konuda iinizi g繹recektir

SM-N950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
morningstar

Ya: 29
Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45

Re: Saat Kay覺 ve Bakla Aparat覺

Mesaj hknmtn » 05 ub 2021, 00:20

Ben n11 de al覺nabilecek en ucuz "y覺lan dili diye tabir edilen" saati pimi 癟覺karmak i癟in aleti ald覺m. 襤 g繹r羹yor. Ama 癟ok dandik zorlamaya gelmez 繹zellikle sivri k覺sm覺 hemen b羹k羹lebilir. Bir de olduk癟a ince bir b覺cak ile hallediyorum iimi. Hatta b覺癟ak kullanmak benim i癟in y覺lan dili kullanmaktan daha kolay. Y覺lan dili ile saati 癟izme ihtimalim b覺癟ak ile 癟izme ihtimalimden 癟ok daha y羹ksek. Bana g繹re tabi.
Kordon k覺saltmak ile uram覺yorum genelde kordonun ince ayar k覺sm覺ndan k覺salt覺nca bana geliyor kordonlar. Gene de al覺rsan覺z acemiliinizi 癟izince 羹z羹lmeyeceiniz bir saatin 羹zerinde atana kadar bence deerli saatlerinizde ilem yapmaya ge癟meyin.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknmtn

Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 209 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners