TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Creationwatches Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: creationwatches

Mesaj matraks81 » 04 Ara 2020, 18:51

Sipariş verirken ayrıyetten kutu ilave ettirmiştim inşallah gümrük sorunu olmaz.
Kullanıcı avatarı
matraks81

Re: creationwatches

Mesaj scorpus » 20 Ara 2020, 18:33

bende bu siteden saat almayı düşünüyorum ama ne kadar vergi ödeyeceğim ve otomatik saat alacağım için sapma sorununda garantiye yollayamayacağım için kararsız kaldım.yurt dışından alınan saatler türkiyede garanti kapsamına giriyor mu
Kullanıcı avatarı
scorpus

Re: Creationwatches Bilgi

Mesaj yyeb » 22 Ara 2020, 19:22

Kargoya verdiklerinde mail de atıyorlar, sorduğun herhangi bir şey için cevap da veriyorlar. Bi problem yaşayacağını düşünmem. Ayrıca Verginin düşük gelmesi için fiyatı daha uygun yazmalarını da söyleyebilirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
yyeb

Mesaj yamancs » 30 Oca 2021, 18:24

slhgzl yazdı:Singapurdan gönderiyorlar.Evet ücretsiz kargo seçenegini seçerseniz saati kutuda degil kese de gönderiyorlar.Ben hep bu şekilde aldım.Genelde paket üzerine 70 dolar civarı bir rakam yazıyorlar.Gümruk bu rakam üzerinden çıkıyor 100 - 120 TL gibi bir rakam çıkıyor.Genelde aldığım saatlerin hemen hemen hepsi gümrükte hıç açılmamıştı.Ptt kargo getiriyor.
Hocam kutuda değil kesede derken saatin kendi kutusunu mu göndermiyorlar? Saatib kendisi ve evrakları mı geliyo yani sadece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
yamancs

Mesaj slhgzl » 30 Oca 2021, 18:48

Evet saatin kendisi, evrakları,kirmizi bir kese ve katlanabilen kağıt bir kutu gönderiyorlar.Sitede farklı iki kargo seçenegi daha var DHL nin ama 22 dolar ücreti var ,sanırsam bunlardan biri seçilirse saati kendi kutusunda gönderiyorlar ben hiç bu sekilde almadım.Ucretsiz kargoyu seçerseniz see picture diye bir sekme var oraya tıklarsanız kutu ve kesenin resimlerini koymuşlar görürsünüz.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ofis ve 236 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners