TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines saat siparişi - bekleme süresi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Longines saat siparişi - bekleme süresi

Mesaj rekliox » 07 Oca 2021, 11:14

Merhaba arkadaşlar Kasım ayında longines legend diver almaya karar verdim ve İstanbul'da bilinen kurumsal bir satıcıyla anlaşarak saat bedelinin yarısını EFT gönderdim Aralık 15 gibi saatin elimde olacağı söylendi beklemeyi kabul ederek anlaştık.
Tabi Aralık 15'te saat gelmedi longines isvicre merkeze su anda sipariş veremiyoruz 1 ay daha bekleyelim dediler hala bekliyorum ama ses seda tok, anladığım kadarıyla longines isvicre dönem dönem belli saatleri üretiyor ve sipariş alıyor şu anda LLD için sipariş almiyor.
Benzer durumla karşılaşan oldu mu daha çok beklermiyim? Sizce siparişi iptal mi etmeliyim?
Kullanıcı avatarı
rekliox

Re: Longines saat siparişi - bekleme süresi

Mesaj slhgzl » 07 Oca 2021, 11:23

Ben geçen yıl ekim ayında rado captain cook sipariş vermiştim ocak ayında geldi yani yaklasık 3 ay bekledim.Zaten swatch gruba % 10 gibi zam geldi.Eğer zamsız aldıysanız ben bekleyin derim.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj Mandos » 07 Oca 2021, 11:24

Etiket fiyatı zamlandı bu zammı size yansıtıcaklarsa elinde mevcut olan bir satıcıdan almanızı öneririm. Ellerinde olmamasına da şaşırdım.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj mbs1905 » 07 Oca 2021, 13:45

Longines yine zamlandı. Bence beklemeye değer bir saat. Bir de zamdan önce almışsınız.
Burak
Kullanıcı avatarı
mbs1905

Mesaj rekliox » 07 Oca 2021, 18:07

o dönem de dolar dalgaliydi zam gelirse yansitmayacaklarina dair söz almıştım, çocuğun oyuncağını beklediği gibi bekliyorum bakalım cevap veren herkese teşekkürler
Kullanıcı avatarı
rekliox

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], kesikparmak ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners