Hımm evet şimdi siz söyleyince dikkat ettim fotoğrafa. Saati takmadığı aralıkta geri kalma süreleri artıyor ve rezervin son gününü -14 ile kapatıyor o zaman.eyimen yazdı:mrtkrks yazdı:5. 10. 15. ve 20. gün dönümlerinin tamamında bu durumun olması gerekmez mi o zaman ? Diğerleri -0,5 +3 aralığında değişiyor.eyimen yazdı:mrtkrks yazdı:14 sn geri kalan bir saat vasattır benim gözümde. Bir saat geri kalmamalıdır. Max 1-2 sn olabilir belki ama 14 sn kabul edilemez bu kadar konuşulan bir mekanizma için.
Ben incelemeyi izlemiştim. Rezervde son günün değeriymiş o. Bir nebze kabul edilebilir ama zaman tutmada o kadar bozulma oluyorsa o gün rezerve dahil edilir mi? Ayrı bir konu. Birçok marka, zaman tutma belirgin bir şekilde değişmeye başladıktan sonraki zaman dilimini katalog verilerine dahil etmiyor.
Hayır, çünkü sadece o aralıkta saati kenara koymuş(diğer günlerde kullanıyor). Zaten sapmanın önce 0'a, sonra gün gün -2,-3 diye yavaşlama eğiliminde olduğu görülüyor.
Ben zaten otomatiklerin rezervin sonuna doğru nasıl geri kalmadan tak diye durduklarını hep merak eder ama üşenip araştırmazdım. En azından benim sığ mekanik bilgime yakışır şekilde davranmış Oris

Benim beklentime göre saatler geri kalmamalı. Saatiniz günde 10 sn ileri gidiyorsa siz mevcut andan 10 sn ilerdesiniz demektir. En kötü bir 10 sn beklersiniz. Ama suyun altından yüzeye çıkmak için 10 sn geç kalırsanız bunu hayatınızla ödeyebilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi