Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ucemdem » 17 Kas 2020, 20:11
azizkaya yazdı:Benzerden kastınız annual kalender, mehtaplı bir kronometre mi? Yoksa kasa şekli, chrono'su benzesin bana yeter derseniz foruma özel 50 limitli claude bernard saat çok keyifli bir alternatif olabilir. Bir fotoyla destekleyeyim.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sanirim tum special edition saatler satilmis. Bu modeli degilde Wide open modelini dusunmustum. Ayni zamanda hediye saatleri de cok guzel duruyordu. Ama konu basligi kilitli ve satilmistir deniliyor. TSF baska bir special edition yapsa keske 2018 den beri bir proje yok sanirim

-

ucemdem
-
danGerfuLL » 17 Kas 2020, 21:41
1940li yıllardan bir bumper bırakayım buraya. [emoji4] Halk tabiriyle yarım otomatik, rötor tam tur değil yarım tur dönüyor.
Kasa olarak da bu modellere kartal kasa deniliyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

danGerfuLL
-
coolfire » 17 Kas 2020, 22:12
ucemdem yazdı:azizkaya yazdı:Benzerden kastınız annual kalender, mehtaplı bir kronometre mi? Yoksa kasa şekli, chrono'su benzesin bana yeter derseniz foruma özel 50 limitli claude bernard saat çok keyifli bir alternatif olabilir. Bir fotoyla destekleyeyim.

Hocam sanirim tum special edition saatler satilmis. Bu modeli degilde Wide open modelini dusunmustum. Ayni zamanda hediye saatleri de cok guzel duruyordu. Ama konu basligi kilitli ve satilmistir deniliyor. TSF baska bir special edition yapsa keske 2018 den beri bir proje yok sanirim

2. elde satılık ilanlar bulabilirsiniz bu saat özelinde. Hatta hiç kullanılmamış olarak duranlarda var bazı arkadaşlarda.
-

coolfire
-
ÜmitYüksel » 23 Kas 2020, 18:56
coolfire yazdı:ucemdem yazdı:azizkaya yazdı:Benzerden kastınız annual kalender, mehtaplı bir kronometre mi? Yoksa kasa şekli, chrono'su benzesin bana yeter derseniz foruma özel 50 limitli claude bernard saat çok keyifli bir alternatif olabilir. Bir fotoyla destekleyeyim.

2. elde satılık ilanlar bulabilirsiniz bu saat özelinde. Hatta hiç kullanılmamış olarak duranlarda var bazı arkadaşlarda.
Bnede sıfır duruyor.İsreyene satabilirim.
-

ÜmitYüksel
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetcan38, berkingbad, RustCohle ve 285 misafir