TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Avrupa !!!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Avrupa !!!

Mesaj mrtkrks » 23 Ağu 2020, 17:16

HknDrsn yazdı:
eraslani yazdı:Mevcut durumu doğru okumak gerekiyor,bu gelişme ülkemiz için çok önemli ve sevindiricidir.Sulandirilmaya çalışılması beni cok rahatsız ediyor.Ben yapılan ise bakarim,is iyiyse kimin yaptiginin cok önemi yok.Emegi geçenleri tebrik edebilmek kotu bir şey değil. Resim

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili Eraslani burada kimsenin bulunan kaynaklara itiraz ettiği yada kötülediği yok buna bende dahil. Fakat diğer arkadaşlarlada hem fikir olduğumuz konu söylenen şeylerin maalesef anlatıldığı gibi gerçekleşmemesi ve vatandaşa bir katkısının olmamasıdır. Çok güzel söylemişsin "ben yapılan işe bakarım" evet bende aynı şeyi düşünüyorum bir söylenene bakıyorum birde eve gelen doğalgaz faturasına ve hiçte anladığı gibi olmadığını görüyorum. Senelerdir şöyle kaynak bulundu böyle kaynak bulundu sonuç ? Her sene zam üstüne zam olan vatandaşımıza oldu. O yüzden bu rakamlar Umut Beyin dediği gibi benim için bi geçerliliği bulunmuyor. Ha tebrik etmekse o gemide çalışan emektarlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Saygılar..
HknDrsn yazdı:
eraslani yazdı:Mevcut durumu doğru okumak gerekiyor,bu gelişme ülkemiz için çok önemli ve sevindiricidir.Sulandirilmaya çalışılması beni cok rahatsız ediyor.Ben yapılan ise bakarim,is iyiyse kimin yaptiginin cok önemi yok.Emegi geçenleri tebrik edebilmek kotu bir şey değil. Resim

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili Eraslani burada kimsenin bulunan kaynaklara itiraz ettiği yada kötülediği yok buna bende dahil. Fakat diğer arkadaşlarlada hem fikir olduğumuz konu söylenen şeylerin maalesef anlatıldığı gibi gerçekleşmemesi ve vatandaşa bir katkısının olmamasıdır. Çok güzel söylemişsin "ben yapılan işe bakarım" evet bende aynı şeyi düşünüyorum bir söylenene bakıyorum birde eve gelen doğalgaz faturasına ve hiçte anladığı gibi olmadığını görüyorum. Senelerdir şöyle kaynak bulundu böyle kaynak bulundu sonuç ? Her sene zam üstüne zam olan vatandaşımıza oldu. O yüzden bu rakamlar Umut Beyin dediği gibi benim için bi geçerliliği bulunmuyor. Ha tebrik etmekse o gemide çalışan emektarlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Saygılar..

Şimdi sizin de paylaştığınız ekran görüntüsünde olduğu gibi yıllık üretim 500 milyon metreküp iken yıllık tüketim 40 milyar metreküp olunca arada kalan miktarı rezerv para üzerinden ithal etmemiz gerekiyor. Bu durumda da rezerv para TL karşısında devamlı arttığı için eve gelen faturalar da devamlı artıyor maalesef. Ee bir de üstüne mevcut hükümet aldığı gazı faiş bir kar marjıyla halka sunduğu için faturalar iyice kabarıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj Umutt » 23 Ağu 2020, 19:37

Bulunan rezerv, şüphesiz büyük bir rezerv ve sınırlarımız içinde bulunmuş olması mutluluk verici arkadaşlar, memlekete, insanımıza hayırlı olsun.. Bu konuda sevgili Eraslani ye katılıyorum.

Buna karşılık bu başlıkta, oluşan tepkilerin kaynağının, aslında bu haberin bize sunuluş biçimi ve içerdiği dezenformasyon olduğunu düşünüyourm.

Peki bu konudaki dezenformasyon nedir? Bence en büyüğü şudur; şaşalı lansmanda da belirtildiği gibi, bizim hikayemizi tümden değiştirecek , yepyeni bir dönem açacak, ülkeye sınıf atlatacak vs.. bir gelişme olduğunu düşünmüyorum ben bu keşifin..

Böyle bir hayali olan politika yapıcıların, yapısal reform konuşması gerekirken.. reel sektörü, istihdamı, iş gücüne katılım oranını konuşması gerekirken.. yargı adaletini, vergi adaletini, serbest piyasayı konuşması gerekirken.. dış ilişkiler ve ekonomik entegrasyonu konuşması gerekirken.. hukukun üstünlüğünü, kamu kurumlarının güvenilirliğini, liyakatı konuşması gerekirken.. kamu disiplini, harcama disiplini, mali disiplini konuşması gerekirken.. şeffaflık, sivil toplum ve eğitim reformu konuşması gerekirken.. ülkenin geleceğini hepi topu 6-7 yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılayacak bir rezerve indirgemeleri ne kadar doğru? Benim anlayamadığım konu bu.

Çocuklarımıza, torunlarımıza, bırakacağımız ülkenin yaşam kalitesi için, karadenizdeki doğalgaz rezervinin sığasından başka ölçüt, neden yok elimizde..
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Reczebb » 23 Ağu 2020, 20:36

Umutt yazdı:Bulunan rezerv, şüphesiz büyük bir rezerv ve sınırlarımız içinde bulunmuş olması mutluluk verici arkadaşlar, memlekete, insanımıza hayırlı olsun.. Bu konuda sevgili Eraslani ye katılıyorum.

Buna karşılık bu başlıkta, oluşan tepkilerin kaynağının, aslında bu haberin bize sunuluş biçimi ve içerdiği dezenformasyon olduğunu düşünüyourm.

Peki bu konudaki dezenformasyon nedir? Bence en büyüğü şudur; şaşalı lansmanda da belirtildiği gibi, bizim hikayemizi tümden değiştirecek , yepyeni bir dönem açacak, ülkeye sınıf atlatacak vs.. bir gelişme olduğunu düşünmüyorum ben bu keşifin..

Böyle bir hayali olan politika yapıcıların, yapısal reform konuşması gerekirken.. reel sektörü, istihdamı, iş gücüne katılım oranını konuşması gerekirken.. yargı adaletini, vergi adaletini, serbest piyasayı konuşması gerekirken.. dış ilişkiler ve ekonomik entegrasyonu konuşması gerekirken.. hukukun üstünlüğünü, kamu kurumlarının güvenilirliğini, liyakatı konuşması gerekirken.. kamu disiplini, harcama disiplini, mali disiplini konuşması gerekirken.. şeffaflık, sivil toplum ve eğitim reformu konuşması gerekirken.. ülkenin geleceğini hepi topu 6-7 yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılayacak bir rezerve indirgemeleri ne kadar doğru? Benim anlayamadığım konu bu.

Çocuklarımıza, torunlarımıza, bırakacağımız ülkenin yaşam kalitesi için, karadenizdeki doğalgaz rezervinin sığasından başka ölçüt, neden yok elimizde..
+1

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
Kullanıcı avatarı
Reczebb

Mesaj hlkshnr » 23 Ağu 2020, 21:06

Umutt yazdı:Bulunan rezerv, şüphesiz büyük bir rezerv ve sınırlarımız içinde bulunmuş olması mutluluk verici arkadaşlar, memlekete, insanımıza hayırlı olsun.. Bu konuda sevgili Eraslani ye katılıyorum.

+100

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Mesaj uhpu » 23 Ağu 2020, 21:09

Ülkemizdeki en büyük sorunun empati eksikliği olduğunu düşünüyorum.

Bu rezerv bulunmasını sevinçle karşışayanların, olumsuz yaklaşanların neden böyle düşündüğünü anlamaya çalışmamaları bu kutuplaşmayı arttırmakta.

Benim gibi temkinli yaklaşanların neden böyle hissettikeri konusuna gelirsek;

Öncelikle 10-15 yıldır yaşadıklarımızdan dolayı güvenimiz kalmadı, neye güvenimiz kalmadı; anlatılanlarla yaşananların farklı olmasına.

Bu farklılık yönetim anlayışının her kademesinde karşımıza sürekli çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Artık toplumla dalga geçme noktasına geldi.

Ekonomiden, sağlığa, seçimlerden, atalmalar ve ihalelere kadar.

Farklı 2 örnek vermek istiyorum.

1. Covid vaka sayılarının tekrar artış gösterdiği şu günlerde sağlık bakanı her gün buna dikkat çekerken, hastanelerde tekrar yoğunluklar yaşanırken, aramızda çok değerli hekim arkadaşlarımız çok daha yakından şahit oldukları dramatik vakalar yaşanırken reisin büyütülecek bir şey olmadığını açıklaması.

2. Ekomomi bakanı olan bir kimsenin doların yükselişi konusundaki yorumu “dolarla mı maaş alıyorsun.” Gibi toplumun aklıyla dalga geçmesi.

Aslında bu 2 farklı ve konudan bağımsız örnek şu günleri özetliyor ve bu da hükümetin her yeni projesi veya müjdesini sorgular hale getiriyor.

Aslında herkes konulara mantık çerçevesinde yaklaşıp anlatılanları irdelerse toplumumuz her şeyi bu kadar kolay kabul etmeyecek.
Ve TL’miz diğer paralar karşısında erirken “Londra’daki üç beş çete yüzünden” masalına kanmayacaktır.
Kullanıcı avatarı
uhpu

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 213 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners