TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Teknik Servisleri ve Covid-19

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Teknik Servisleri ve Covid-19

Mesaj seikofan » 21 Haz 2020, 16:49

Merhaba forum ailesi,

İlk olarka babalar gününüzü kutlarım.Saat tutkusuna babamın saatine olan hayranlığım ile başladığım için bugünün bu forum için farklı bir anlam ifade ettiğini düşünüyorum.Konuya gelecek olursam kovid-19 salgını ile alakalı bir sürü yaptırım söz konusu ve bazı işyerleri hala hazırda normale dönmüş değil.Kullanmakta olduğum Alpina bir saatim var ve kolumda aniden durdu saat garanti kapsamında ama ben Maya saate ulaşamıyorum.Sorum şu teknik servisler salgın nedeni ile kapalı mı? Yoksa Maya saatte mi bir problem var.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. :champ: :champ:
Zaman;en güçlü ilaç,en güçlü zehir. Dünyadaki tüm SEIKOLAR benim olsun.
Kullanıcı avatarı
seikofan

Re: Saat Teknik Servisleri ve Covid-19

Mesaj andromeda » 23 Haz 2020, 22:13

seikofan yazdı:Merhaba forum ailesi,

İlk olarka babalar gününüzü kutlarım.Saat tutkusuna babamın saatine olan hayranlığım ile başladığım için bugünün bu forum için farklı bir anlam ifade ettiğini düşünüyorum.Konuya gelecek olursam kovid-19 salgını ile alakalı bir sürü yaptırım söz konusu ve bazı işyerleri hala hazırda normale dönmüş değil.Kullanmakta olduğum Alpina bir saatim var ve kolumda aniden durdu saat garanti kapsamında ama ben Maya saate ulaşamıyorum.Sorum şu teknik servisler salgın nedeni ile kapalı mı? Yoksa Maya saatte mi bir problem var.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. :champ: :champ:

bendede alpina marka bir saat var.satın aldığım yer alpina ustası olarak cengiz ustayı önerdi.sirkeci bengi saat cengiz usta 0535 496 99 19
Kullanıcı avatarı
andromeda

Re: Saat Teknik Servisleri ve Covid-19

Mesaj seikofan » 16 Tem 2020, 18:29

Maya saate ulaşamıyorum akıbetini bilen var mı? Saatim yaklaşık 15 ay daha garantili ve kutusunda duruyor kullanamıyorum bilen bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi?

Pixel 2 XL cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaman;en güçlü ilaç,en güçlü zehir. Dünyadaki tüm SEIKOLAR benim olsun.
Kullanıcı avatarı
seikofan

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 210 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners