TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Retro Saatimin Camını Nasıl Temizleyebilirim?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio retro saatimin camını nasıl temizleyebilirim?

Mesaj hdtoro44 » 14 May 2020, 01:22

azizkaya yazdı:Üzülerek söylüyorum. Manevi değeri olan ama bugün sıfırı 1000 tl etmeyecek bir saatim için yıllar önce öyle mesai harcadım ki. Paslanan kasasını değiştirmeye çalıştım, "Abi hallederiz." deyip başka kasa, başka kordon verdiler. Oradan oraya gezdirdiler. Parça beklettiler. Uzatmayayım, en sonunda kendim bir şeyler yapmaya kalktım. Pasını kaldırmak için kullandığım solüsyon saati, abartmıyorum, pelte kıvamına getirdi. Iki pişmanlığım var: Birincisi eğer o zaman Sirkeci'yi bilseydim muhtemelen şu an saat erimemiş olurdu. Ikincisi ise gerçekten bazı şeylerin tamiri mümkün değil.
Bu saat özelinde arkadaşların önerilerini uygulayabilir, Sirkeci'de Şah-As Han'a götürebilirsiniz. Ben olsam manevi değeri varsa hiç ellemem, mevcut haliyle bir kutuda saklar ara sıra bakarım ya da manevi değeri yoksa tamir ettirmek için masraf ve mesai harcamam ancak elimden geliyorsa buralarda önerilen şeyleri yaparım.
Yine pahalı ürünlere yorum yapılıyor buna neden yapılmıyor diye düşündüğünüzde ki ben öyle düşünüyordum eskiden. O ürünlerin bir şekilde tamiri mümkün ve sonuç harcanan emeğe değiyor.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler cevabınız için. Kesinlikle manevi değeri var bu saatin :)
Kullanıcı avatarı
hdtoro44

Re: Casio Retro Saatimin Camını Nasıl Temizleyebilirim?

Mesaj hdtoro44 » 14 May 2020, 01:26

Öneriler için herkese teşekkür ederim. Aslında daha çok hem meramımı gidermek hem de mika cam nasıl temizlenir sorusunun cevabının forumda olması ve başkalarına yardımcı olması adına bu başlığı açtım.

Aslında bu link https://www.youtube.com/watch?v=4B743pfkvcQ faydalı. Zımpara ve maden cilası sürün hallolur diyor videoda kısaca. Ancak yine de danışmak istedim. Ancak bu yöntemi mineral camlı saatime uygularsam sanırım hayal kırıklığı olacak o yüzden en iyi yöntem polywatch almak. Daha önceki paylaşımlarda polywatch'ın mineral camların çiziklerini gidermede işe yaradığını okumuştum.
Kullanıcı avatarı
hdtoro44

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 71 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners