azizkaya yazdı:Üzülerek söylüyorum. Manevi değeri olan ama bugün sıfırı 1000 tl etmeyecek bir saatim için yıllar önce öyle mesai harcadım ki. Paslanan kasasını değiştirmeye çalıştım, "Abi hallederiz." deyip başka kasa, başka kordon verdiler. Oradan oraya gezdirdiler. Parça beklettiler. Uzatmayayım, en sonunda kendim bir şeyler yapmaya kalktım. Pasını kaldırmak için kullandığım solüsyon saati, abartmıyorum, pelte kıvamına getirdi. Iki pişmanlığım var: Birincisi eğer o zaman Sirkeci'yi bilseydim muhtemelen şu an saat erimemiş olurdu. Ikincisi ise gerçekten bazı şeylerin tamiri mümkün değil.
Bu saat özelinde arkadaşların önerilerini uygulayabilir, Sirkeci'de Şah-As Han'a götürebilirsiniz. Ben olsam manevi değeri varsa hiç ellemem, mevcut haliyle bir kutuda saklar ara sıra bakarım ya da manevi değeri yoksa tamir ettirmek için masraf ve mesai harcamam ancak elimden geliyorsa buralarda önerilen şeyleri yaparım.
Yine pahalı ürünlere yorum yapılıyor buna neden yapılmıyor diye düşündüğünüzde ki ben öyle düşünüyordum eskiden. O ürünlerin bir şekilde tamiri mümkün ve sonuç harcanan emeğe değiyor.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler cevabınız için. Kesinlikle manevi değeri var bu saatin