Hayırlı olsun güle güle kullanın,güzel durmuş kolunuzda bende almayı düşündüm bu modeli aklım diğer modelde kalınca alsam da takmam diye almıyorum.
Altar yazdı:siyahpena yazdı:henüz dolar 2,80 TL civarı iken çok gittim geldim bu saat için. Ebatları beni almaktan vazgeçirdi. Bilek taşır diyorsanız düşünmeye gerek yok, herhangi bir kanaldan tetiği çekin derim.Altar yazdı:siyahpena yazdı:Bu saat bilek ister, hem büyük hem kalın. İyice düşünmenizi tavsiye ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilek konusuda sorun yok cnc işi ve yıllarca boks sporuyla uğraştığımdan bilek iri dediğiniz doğru bileğe büyük gelebilir iyi araştırmak lazım.
Hiç söylemeyin zaten şu dolar kuru olayını 5000 tl iken almadım daha düşer diye şimdi de baya bağlandı belki jomashop bir güzellik yapar
alperbaykara yazdı:Altar yazdı:siyahpena yazdı:henüz dolar 2,80 TL civarı iken çok gittim geldim bu saat için. Ebatları beni almaktan vazgeçirdi. Bilek taşır diyorsanız düşünmeye gerek yok, herhangi bir kanaldan tetiği çekin derim.Altar yazdı:siyahpena yazdı:Bu saat bilek ister, hem büyük hem kalın. İyice düşünmenizi tavsiye ederim.
Bilek konusuda sorun yok cnc işi ve yıllarca boks sporuyla uğraştığımdan bilek iri dediğiniz doğru bileğe büyük gelebilir iyi araştırmak lazım.
Hiç söylemeyin zaten şu dolar kuru olayını 5000 tl iken almadım daha düşer diye şimdi de baya bağlandı belki jomashop bir güzellik yapar
Ben uzun zamandır JomaShop'dan takip ediyorum ama en çok düştükleri rakam 1059 USD idi kara cumada.. daha da düşeceklerini sanmıyorum çünkü anladığım kadarı ile o modele has hiçbiryerde 1k altına rakam görmedim
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir
|