TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Kutular覺m覺z

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Kutular覺m覺z

Mesaj Emre » 23 Mar 2011, 01:04

Evet arkadaslar, farkli konularda paylasilmis olabilir lakin saat kutularimizin paylasildigi bi baslik bulamadim. Bende Tech Swiss marka 6 saat alabilen bir kutu var. Kalitesi gayet iyi, disi deri. Ic kisim dokulmuyor, soyulmuyor. Simdiye kadar gayet memnunum. ABD'den aldim. Eve girdigimde saatimi saga sola birakma sorununa cozum oldu diyebilirim.

Ayrica TSF Istanbul bulusmasinda gorduk ki gayet guzel kutular, cantalar var :)

Resim

Resim

Resim
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Re: Saat Kutular覺m覺z

Mesaj Tolgi06 » 23 Mar 2011, 01:19

Emre sportura,omega,hamilton filan tamamda u en soldaki k覺rm覺z覺 dikili kordonu bulunan arkada覺n marka model vs nedir?
Bu arada kutu 癟ok 覺k :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj Emre » 23 Mar 2011, 01:24

tolgi06 yazd覺:Emre sportura,omega,hamilton filan tamamda u en soldaki k覺rm覺z覺 dikili kordonu bulunan arkada覺n marka model vs nedir?
Bu arada kutu 癟ok 覺k :thumbup:

Tesekkurler tolgi06. Resimdeki quartz movement'li bi Invicta. Cesit olsun diye almistim :) Asagidaki basligin ikinci sayfasinda resimler mevcut:

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=4106&p=47137&hilit=hugo+boss#p47137

Resim
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Mesaj Thevenin » 23 Mar 2011, 01:39

Ben sag sol marka kutuyu kullaniyorum simdilik; ama senin kutu cok zevkli secim cok yakismis :champ:
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Emre » 23 Mar 2011, 01:51

Thevenin yazd覺:Ben sag sol marka kutuyu kullaniyorum simdilik; ama senin kutu cok zevkli secim cok yakismis :champ:

Sagolasin Thevenin :champ: Valla sen de benim gibi daginiksan zor. Oyle eve girdigimde ozenle belli bi sehpanin masanin vs. uzerine birakmadigim icin gazetenin altindan, tv'nin yanindan, mutfak masasindan topluyordum her defasinda :) Simdi eve girer girmez saat kutuya.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kesikparmak, Merdo, OguzK ve 192 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners