alihoca yazdı:Otomatik saatlerin tadı tuzudur belki de bu ileri gitme ve geri kalma olayı. Her saatte az çok olur hatta dijitallerinde bile:)
Ufkynl yazdı:Benim bu konudaki takintim saniye tam 12 üzerindeyken yelkovanin tam dakika üzerinde durması sanirim. Mesela Saniye 30 iken yelkovan tam dakika üzerinde durması bana rahat vermez.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel tespit. Moonwatch da yok fakat LLD de yaklaşık 1 dakika civarında bi uyumsuzluk var benim de. Fakat şu an paylaştığınız gorseldeki 4 dakika kadar rahatsız edici değilmiş bakınca bunu düşündümmoy yazdı:Ufkynl yazdı:Benim bu konudaki takintim saniye tam 12 üzerindeyken yelkovanin tam dakika üzerinde durması sanirim. Mesela Saniye 30 iken yelkovan tam dakika üzerinde durması bana rahat vermez.
hand misaligned problem saatimde olsa beni kanser eder bakarken ürperirim sinirden düşer bayılırım.Oyüzden saat almadan mutlaka kontrol ederim.
Forumdan bir arkadaşın omegasında da meydana gelmişti bu problem.
Ufkynl yazdı:Benim bu konudaki takintim saniye tam 12 üzerindeyken yelkovanin tam dakika üzerinde durması sanirim. Mesela Saniye 30 iken yelkovan tam dakika üzerinde durması bana rahat vermez.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir
|