Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Casıosever yazdı:Kesinlikle şu saat. Daha güzelini göremedim. Daha sadesini
Modeli: Pulsar P5a027x Erkek Kol Saati olarak geçiyor. Satın alabileceğim bir yer bulabilen arkadaşlar olursa atarsa çok minnettar kalırım
MrJingles yazdı:Bu aralar dijital saatlere ilgi duymaya başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Özellikle dayanıklılık önceliğimdir. Dolayısıyla G-Shock önemli bir seçim oluyor. Bir de siyah ekran daha şık görünse de okunmayı zorlaştırıyor. Şıklık olarak Seiko modeli bariz üstün. Diğer iki G-Shock modelinde ise yuvarlak olan daha hoş geldi. Ne diyorsunuz? Sizce hangisi?
cbmad yazdı:MrJingles yazdı:Bu aralar dijital saatlere ilgi duymaya başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Özellikle dayanıklılık önceliğimdir. Dolayısıyla G-Shock önemli bir seçim oluyor. Bir de siyah ekran daha şık görünse de okunmayı zorlaştırıyor. Şıklık olarak Seiko modeli bariz üstün. Diğer iki G-Shock modelinde ise yuvarlak olan daha hoş geldi. Ne diyorsunuz? Sizce hangisi?
Görsel değerlendirmeyle ve tabi subjektif olarak, seiko secmezdim, 3 numara ise yuvarlak hatlı saate kare kadran uyumlu olmamış gibi, burada en ideali 2.numara duruyor.
1983'te yenilikçi sağlamlığıyla saat dünyasında çığır açan G-SHOCK, 2018'de bu dönüm noktasının 35. yılını kutluyor. CASIO, bu yıldönümünü kutlamak amacıyla DW-5750E modelini satışa sunarak "orijinal temellere dönüş" teması altında sevilen tarihi tasarımı geri getirecek.
DW-5700C, yuvarlak tasarıma sahip ilk temel G-SHOCK modeli olarak ilk kez 1987'de satışa sunulmuştu. DW-5700C, Japonya'da satılmamasına rağmen dünya genelinde ünlü müzisyenlerin bileklerinde boy göstererek dünya çapında başarılı olup klasikleşmişti. Bu model, G-SHOCK'un özel günlerini kutlamak için geçmişte birkaç kez tekrar satışa sunulmuştu.
Orijinal modellerin tasarımı ve diğer özellikleri, bu yeni model için tekrar üretildi. Temel model işlevleri arasında kronometre, sayaç ve EL arka ışık gibi işlevler bulunmaktadır.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir
|