T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
seastar1000 » 17 Oca 2019, 16:28
Mandos yazd覺:mturann yazd覺:seastar1000 yazd覺:Ben daha 繹nceki versiyonunu kulland覺m arka kapa覺 seffaf olan ilk saat覺md覺 癟ok keyifle kullanm覺t覺m bu model b覺raz daha haf覺f olmus
yanl覺z tevf覺k ayd覺n f覺rmas覺nda saat 3800 kusur tl olarak gozukuyor almak 覺st覺yorsan覺z garantili olarak oradan al覺n der覺m s覺rkec覺 maazada daha b覺r m覺ktar daha 覺nd覺r覺m b覺le olur belk覺
Tevfik Ayd覺n maazada iyi indirimler yap覺yor
Visodate i癟in yak覺n zamanda fiyat ald覺n覺z m覺?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana soruyorsan覺z hay覺r ne yaz覺k k覺
-

seastar1000
-
- Kay覺t: 17 Nis 2011, 19:46
mturann » 18 Oca 2019, 13:02
Mandos yazd覺:mturann yazd覺:seastar1000 yazd覺:Ben daha 繹nceki versiyonunu kulland覺m arka kapa覺 seffaf olan ilk saat覺md覺 癟ok keyifle kullanm覺t覺m bu model b覺raz daha haf覺f olmus
yanl覺z tevf覺k ayd覺n f覺rmas覺nda saat 3800 kusur tl olarak gozukuyor almak 覺st覺yorsan覺z garantili olarak oradan al覺n der覺m s覺rkec覺 maazada daha b覺r m覺ktar daha 覺nd覺r覺m b覺le olur belk覺
Tevfik Ayd覺n maazada iyi indirimler yap覺yor
Visodate i癟in yak覺n zamanda fiyat ald覺n覺z m覺?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok ben referans olmak i癟in o mesaj覺 yazmad覺m. Fakat bir al覺veriim oldu y覺llar 繹nce. Ve internette g繹rebileceiniz en d羹羹k rakamdan daha ucuza vermilerdi saati. Yani y羹z y羹ze olan al覺veriler 癟ou zaman internette g繹rd羹羹m羹z rakamlardan daha d羹羹k olabiliyor.
-

mturann
-
- Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00
Alk覺m » 18 Oca 2019, 16:34
arkadalar teekk羹r ediyorum yorumlar覺n覺z i癟in.
-

Alk覺m
-
- Kay覺t: 10 Oca 2019, 16:42
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 192 misafir