Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ankthas yazdı:NH35 Seiko'nun 4R36 kalibresidir. Seiko dışarıya mekanizma satarken 4R koduyla değil NH35 koduyla satıyor. Yani bildiğimiz 7s26'nın hackable ve elle kurulabileni. Mekanizma yönünden içiniz rahat olsun kısaca, Seiko güvencesindesiniz. Saatle ilgili bir şey diyemeyeceğim, deneme şansınız olmadığı için kör atış olacak olabildiğince watchuseek'ten vs yorum okumaya youtube'dan review izlemeye çalışın. Benim fotoğraftan olduğu kadarki yorumum: kasa ve bilezik işçiliği güzel gözüküyor, tepeyi beğenmedim, bir de arabic indekslerin fontunu beğenmedim
Umutt yazdı:Ağırlıkla Rolex homage leri çalışan nir microbrand, sanırım Ancon firmasından ayrılanlar sermayedarlar tarafından kurulmuş. Kalite olarak bir Steinhart, Davosa ya da Helson olmasa da onlara yakın olduğunu düşünüyorum. Paylaştığınız fotolar da bunu teyit ediyor kanımca. Netice olarak homage kavramı ile ilgili bir çekinceniz yoksa, alınabilir, Kalite olarak sizi pişman edeceğini düşünmüyorum.
Ankthas yazdı:şu 3, 6, 9 rakamlarını kastetmiştim. Evet bezellerde de fosfor var ama saattekiler kadar kuvvetli olmayabilir bu tarz fotolar aldatıcı olabiliyor.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 83 misafir
|