Umutt yazdı:Değerli arkadaşlar, görüşlerinizi esirgemediğiniz için bepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim öncelikle,
Görünüşe göre çoğunluğun görüşü Batman dan yana. Benim için çok da şaşırtıcı olmadı bu aslında, daha önce de bir kaç kez gmt two tone için ciddi ciddi hallenmiş ve yakın çevrem tarafından odunla kovalanarak, kendisinden uzaklaştırılmıştım. Ama işte zorla güzellik olmuyor, kola takılmayınca sevda baştan gitmiyor..
Batman daha sade ve modern, ama bir o kadar şık evet ve ayrıca mavi& siyah kombinasyonu kıyafet uyumu için çok ideal. Ama gelin görün ki; piyasada, ikinci elleri bile normal retail fiyatının üzerinde satılıyor. Özetle, saati bir anlamda karaborsadan ve overpriced olarak edinmek beni acıtıyor, böyle bir alımı hazmedemiyorum bir türlü. Overpriced görmemin diğer bir sebebi de, yanlızca bezel farkına bu rakamı veriyor olmak.
Gmt master 2, bence çok şık çok elegan, hatta estetik olarak benim için Batman dan daha önde; ama bir o kadar da dikkat çekici. 'Herkes Rolex imi görsün' efekti yaratırmıyım diye endişe ediyorum. Hafta içi takım elbise, hafta sonu ise smart casual giyiniyorum, spor giyim alışkanlığım yok denecek kadar az. Gardrobum ve giyim tarzım böyle bir saati takmaya müsait. Ama yine de bakan gözleri yormaktan endişeliyim. Bunlara karşılık bu modelin piyasaki ikinci el fiyatlaması, bulunabilirlik sorunu olmadığı için daha insaflı. Hatta Batman ile aradaki 3.650 eur resmi fiyat farkının, ikinci elde 1.000 usd ye kadar düştüğünü söyleyebilirim.
Son olarak, everose gold versiyonu ben de çok beğendim ( hatta dibim düştü) ama şu an piyasada yok arkadaşlar. Olsa da yine retail in çok üzerinde olacağını düşünüyorum.
Netice olarak akıl Batman, gönül two tone diyor şu anda..
Bence TT, Rolex full altın modelleri bile bana göre sadelik ve estetiği göze sokmadan taşıyabiliyor kaldı ki TT de kullanılan altın gayet az
Sent from my iPhone using Tapatalk