Güle güle kullanın.
Şu ana kadar ki deneyiminize dayanarak mesleğinizin (avukatsınız sanıyorum) giyim koşullarına uygun bir saat olduğunu düşünüyor musunuz?
Alım sonrası aklınızın kaydığı farklı modeller oldu mu?
seykotax yazdı:Güle güle kullanın.
Şu ana kadar ki deneyiminize dayanarak mesleğinizin (avukatsınız sanıyorum) giyim koşullarına uygun bir saat olduğunu düşünüyor musunuz?
Zaman tutması nasıl acaba?delimustafa yazdı:seykotax yazdı:Güle güle kullanın.
Kusura bakmayın derslerden ve ara tatilde çalışmam sebebiyle dolayı foruma tam anlamıyla girmeyeli 3-4 ay olmuştu. Bu mesajınızı da şans eseri gördüm.
Avukat adayıyım. [Staja 2.5 yıl var]
Bence spor bir ceket ile uyumlu oluyor. Dressy için çok sade bir saat olduğunu düşünüyorum. Tam dressy saat için Le Locle'nin altın kaplamalı , romen rakamlı versiyonu bana kalırsa daha iyi bir tercih olurdu. Ben casual giyinmeyi seviyorum. Bazı zamanlarda adliyeye iş takibi için gittiğim zamanlarda gömlek + spor ceket kombiniyle saati kullandım. Bazı günler yoğunluktan dolayı renginin solduğunu görüyordum. Koşuşturmaca içerisinde ter vb. etkenlerle saat kirlendiği için parlaklığı azalıyordu. Sonra güzel bir şekilde nemli bezle sildiğim zaman o parlaklık herkesin ilgisini çekiyor bir anda. Gözler saate çevriliyor.
Alım sonrasında ise aklım sadece Iwc Pilot Le Petit Prince edition iw377714 'a kaydı. Tabi bu benim için sadece bir hayaldi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir
|