TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tissot PRS 516 Hakk覺nda Bir Tak覺m Sorular

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot PRS 516 Hakk覺nda Bir Tak覺m Sorular

Mesaj ozanozi » 08 Eki 2015, 20:20

cyilmaz85 yazd覺:ok g羹zel bir saat ben de kullan覺yorum, darbelere son derece dayan覺kl覺. Bende ki yakla覺k 2 y覺ll覺k oldu hi癟bir problem g繹zlemlemedim. 襤yi g羹nlerde kullan覺n. ;)

癟ok teekk羹r ederim :). uanda g羹ncel ortalama sapmas覺 yakla覺k +8,14 sn lere kadar gerilemi durumda. 2 ay 繹ncesine g繹re 癟ok 癟ok iyi :)
Her zaman doruyu s繹yle, ama her zaman her doruyu deil.
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanozi

Kay覺t: 07 Oca 2015, 00:57

Mesaj meov » 12 Eki 2015, 16:58

merhabalar yakla覺k 1 y覺ld覺r tissot prs 516 kullan覺yorum. sadece suyla temas etmemesine dikkat ediyorum ben. ilk zamanlar titreim olmas覺n diye saatimi s覺k s覺k 癟覺kar覺rd覺m ancak imdi 7/24 tissotumu kullan覺yorum ve 癟ok memnunum. titreimden sorun 癟覺karmayacak bir saat olduunu s繹yleyebilirim san覺r覺m. tabi satisfaction klibinde saatinizi kulland覺rtmayacaksan覺z :D

bu arada benim saatimin g羹nl羹k sapmas覺 45 saniyeydi servise yollad覺m +4,+5 saniyelere d羹t羹 ancak bir ka癟 da 癟izik olutu. tissot servisini bu y羹zden beenmiyorum pek. umar覺m servisle yollar覺n覺z kesimez.

ben uzun y覺llar tissotumu kullanmak istiyorum en az覺ndan okulumu bitirene kadar. siz de zaten seviyomuunuz saatinizi umar覺m memnun kal覺rs覺n覺z hep .
iyi g羹nler dileklerimle :)
Kullan覺c覺 avatar覺
meov

Ya: 31
Kay覺t: 13 ub 2015, 21:49

Mesaj ozanozi » 13 Eki 2015, 23:36

meov yazd覺:merhabalar yakla覺k 1 y覺ld覺r tissot prs 516 kullan覺yorum. sadece suyla temas etmemesine dikkat ediyorum ben. ilk zamanlar titreim olmas覺n diye saatimi s覺k s覺k 癟覺kar覺rd覺m ancak imdi 7/24 tissotumu kullan覺yorum ve 癟ok memnunum. titreimden sorun 癟覺karmayacak bir saat olduunu s繹yleyebilirim san覺r覺m. tabi satisfaction klibinde saatinizi kulland覺rtmayacaksan覺z :D

bu arada benim saatimin g羹nl羹k sapmas覺 45 saniyeydi servise yollad覺m +4,+5 saniyelere d羹t羹 ancak bir ka癟 da 癟izik olutu. tissot servisini bu y羹zden beenmiyorum pek. umar覺m servisle yollar覺n覺z kesimez.

ben uzun y覺llar tissotumu kullanmak istiyorum en az覺ndan okulumu bitirene kadar. siz de zaten seviyomuunuz saatinizi umar覺m memnun kal覺rs覺n覺z hep .
iyi g羹nler dileklerimle :)

deerli yorumlar覺n i癟in 癟ok teekk羹r ederim meov. ger癟ekten otomatik mekanizmal覺 saatler i癟inde bu paraya al覺nabilecek ender g羹zellikte saatlerden. sonu癟ta saat tutkusu baka bir ey, evet uzun y覺llar kullan覺r覺m diye d羹羹n羹yorum ancak saatlerin hat覺ralar覺 olmalar覺 gerektiine inan覺yorum. mesela sizin dediiniz gibi okul bitene kadar takacaksan覺z ilerde bu bir manevi deer oluturacak. ite amerikadan alm覺t覺m gibi veya ilk maa覺mla alm覺t覺m gibi. saatlerin bu 繹zellikleri beni cezbediyor. bir yaanm覺l覺klar覺 oluyor. yada hat覺ra kalan saatler. mesela bende babam覺n dedesinden kalma bir serkisof k繹stekli saat var saatte yaanm覺l覺k rahmetli b羹y羹k dedenin kehribar tesbihi saati at覺n覺 mahmuzlad覺覺 k覺rba癟覺 bunlar bir deer. tek tek belki maddi bir deer oluturmuyor ancak topluca bir tarihi anlat覺yor adeta konuyorlar. konuyu 癟ok da覺tmadan asl覺nda her saat sever bir g羹n bu saatlerinin gelecek kuaa akar覺lacak olmas覺yla huzur bulur diye d羹s羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanozi

Mesaj ozanozi » 07 Tem 2018, 00:36

SeRxx yazd覺:1- Balans yay覺n覺n darbelerden minimum derecede etkilenmesini salamaktad覺r. Balans yay覺n覺n zarar g繹rmesi veya ayardan 癟覺kmas覺, saatinizin zaman覺 yanl覺 g繹stermesine sebebiyet verir. Tabi 繹zellikle anti-shock 繹zellikli bir mekanizma olmad覺覺 i癟in darbelere kar覺 ciddi bir diren癟 beklememek gerek diye d羹羹n羹yorum :thumbup:

2- Saatinizin 癟al覺mas覺n覺 zaman zaman g繹zlemleyin zaman tutmas覺nda bir s覺k覺nt覺 yoksa bence herhangi bir ilem yapmaya da gerek yok.

3- 10 saniyenin alt覺na inme ihtimali var. 襤leride bu sapma sizi rahats覺z ederse servise g繹nderip gereken ayar覺 yapt覺rabilirsiniz.

4- Bence g羹nl羹k kullan覺m i癟in 癟ok ideal bir saat. Hi癟 kafan覺z覺 buland覺rmadan keyfini s羹r羹n ;)

Saat size g羹zel eyler de hissetiriyor, ne g羹zel :) G羹le g羹le kullan覺n :champ:

SeRxx vermi olduunuz ayr覺nt覺l覺 cevaplardan dolay覺 癟ok teekk羹r ediyorum. Buradaki her saat sever dostum gibi bende bu k羹癟羹k makinalara kar覺 繹zel bir ilgi duyuyorum. Ve tabi ki insan覺n kolundaki saatle bir ba kurmas覺 gerektiine inan覺yorum. Dar覺s覺 b羹t羹n zaman severlere diyorum ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanozi

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners