cyilmaz85 yazd覺:ok g羹zel bir saat ben de kullan覺yorum, darbelere son derece dayan覺kl覺. Bende ki yakla覺k 2 y覺ll覺k oldu hi癟bir problem g繹zlemlemedim. 襤yi g羹nlerde kullan覺n.
癟ok teekk羹r ederim

cyilmaz85 yazd覺:ok g羹zel bir saat ben de kullan覺yorum, darbelere son derece dayan覺kl覺. Bende ki yakla覺k 2 y覺ll覺k oldu hi癟bir problem g繹zlemlemedim. 襤yi g羹nlerde kullan覺n.
meov yazd覺:merhabalar yakla覺k 1 y覺ld覺r tissot prs 516 kullan覺yorum. sadece suyla temas etmemesine dikkat ediyorum ben. ilk zamanlar titreim olmas覺n diye saatimi s覺k s覺k 癟覺kar覺rd覺m ancak imdi 7/24 tissotumu kullan覺yorum ve 癟ok memnunum. titreimden sorun 癟覺karmayacak bir saat olduunu s繹yleyebilirim san覺r覺m. tabi satisfaction klibinde saatinizi kulland覺rtmayacaksan覺z![]()
bu arada benim saatimin g羹nl羹k sapmas覺 45 saniyeydi servise yollad覺m +4,+5 saniyelere d羹t羹 ancak bir ka癟 da 癟izik olutu. tissot servisini bu y羹zden beenmiyorum pek. umar覺m servisle yollar覺n覺z kesimez.
ben uzun y覺llar tissotumu kullanmak istiyorum en az覺ndan okulumu bitirene kadar. siz de zaten seviyomuunuz saatinizi umar覺m memnun kal覺rs覺n覺z hep .
iyi g羹nler dileklerimle
SeRxx yazd覺:1- Balans yay覺n覺n darbelerden minimum derecede etkilenmesini salamaktad覺r. Balans yay覺n覺n zarar g繹rmesi veya ayardan 癟覺kmas覺, saatinizin zaman覺 yanl覺 g繹stermesine sebebiyet verir. Tabi 繹zellikle anti-shock 繹zellikli bir mekanizma olmad覺覺 i癟in darbelere kar覺 ciddi bir diren癟 beklememek gerek diye d羹羹n羹yorum![]()
2- Saatinizin 癟al覺mas覺n覺 zaman zaman g繹zlemleyin zaman tutmas覺nda bir s覺k覺nt覺 yoksa bence herhangi bir ilem yapmaya da gerek yok.
3- 10 saniyenin alt覺na inme ihtimali var. 襤leride bu sapma sizi rahats覺z ederse servise g繹nderip gereken ayar覺 yapt覺rabilirsiniz.
4- Bence g羹nl羹k kullan覺m i癟in 癟ok ideal bir saat. Hi癟 kafan覺z覺 buland覺rmadan keyfini s羹r羹n![]()
Saat size g羹zel eyler de hissetiriyor, ne g羹zelG羹le g羹le kullan覺n
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 36 misafir
|