TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Benzer saat önerisi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Benzer saat önerisi

Mesaj demiral » 01 Mar 2018, 00:49

Bir arkadaşım kendine saat bakıyor ve dw de bir saat görmüş, tabi dw aldırmadım madem para vericek SAAT olan bir saate para versin kızcağız, aksesuara değil dedim. Resmi paylaşıyorum buna benzer türden olan (özellikle altın rengi/ ya a grili altınlı) önerilerinize açığız. Bütçe olarak çok uçmazsak sevinirim. Çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınıza.

Resim

Bu arada arkadaşım 15 kilo falan yani kaba olmayan saatler olursa seviniriz

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
demiral

Re: Benzer saat önerisi

Mesaj homage » 01 Mar 2018, 01:21

Arkadaşınızın 15 kilo olmasından bayan ve 3 yaşında olduğu sonucunu çıkardım :D şaka bir yana bu fiyat aralığında vostok ve seiko 5 den başka bir tek çin malı homage saatler kalıyor ki bu benim uzmanlık alanım :lol: parnis, debert, corguet, loreo, binger gibi markalara bakabilirsiniz. quartz saatlerde megir, vinoce, starking de alternatif tercihler arasında. Ama ünlü bir TSF atasözü der ki hiç bir quartz saate 50 dolardan fazla para verme :D
Kullanıcı avatarı
homage

Mesaj demiral » 01 Mar 2018, 01:45

homage yazdı:Arkadaşınızın 15 kilo olmasından bayan ve 3 yaşında olduğu sonucunu çıkardım :D şaka bir yana bu fiyat aralığında vostok ve seiko 5 den başka bir tek çin malı homage saatler kalıyor ki bu benim uzmanlık alanım :lol: parnis, debert, corguet, loreo, binger gibi markalara bakabilirsiniz. quartz saatlerde megir, vinoce, starking de alternatif tercihler arasında. Ama ünlü bir TSF atasözü der ki hiç bir quartz saate 50 dolardan fazla para verme :D

Ahahahha teşekkür ederim, Ynen bir kız kendisi ama 24 yaşında dediklerinize bir bakayım ama başka önerilere de açığım her zaman

Kullanıcı avatarı
demiral

Mesaj demiral » 09 Mar 2018, 03:18

Evet başka önerisi olan yok mu? Hala arayıştayız ve bulamadık, sizlerin yardımıyla bulalım isterim

Kullanıcı avatarı
demiral

Mesaj sedir » 09 Mar 2018, 09:22

TSF pek duymasa iyi olur ama ben Çinli Ali Amca'dan kadranda adı yazmayan Guanqin marka bir saat aldım ve şu anda memnun bir şekilde kullanıyorum. Bu site 2-3 dolara da saat satıyor. Benim aldığım da 28 dolardı. İki aydır kullanımda. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Bu aralıklarda saat alırken ve sorduğunuz saatlere 500 TL fiyatlar istenirken, kesinlikle denenmeli. Hadi bir de fotoğraf ekleyim. TSF duyarsa duysun :lol:

Resim
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj sedir » 09 Mar 2018, 09:23

Bu saatin orijinali arkadaşınızın istediği şekilde çelik örgü bilezikle geldi. Deri kayışı ben yakıştırdım.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj copycat » 09 Mar 2018, 15:43

quartz saat konusunda gereksiz bir takıntı var. özellikle kadınlar için quartz saatin gayet uygun olduğunu düşünüyorum. çok az kadın saati ayarlamakla, kurmakla iki senede bir bakımını yaptırmakla uğraşır. onun için yukarıda verilen örnekte olduğu gibi skagen, obaku gibi kadınların beğendiği tasarıma sahip markalara bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
copycat

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners