asymptote yazdı:Bond yazdı: Başlık ve içerik hatalı yani. Yoksa zaten bir sürü yerli marka var saat üreten yıllardır ülkemizde.
Yerli saat markası olmadığını düşünerek yazdım konu başlığınıGerçekten saat üreten yerli markalar hangileri Bond? Burada sıralayalım reklamlarını yapalım hemen
![]()
Muhabirin sorusuna verdiği cevaptan belli bakanın saatten pek anlamadığı.
Muhabir: Saatten çakar mısınız?
Bakan: Taktığım saate ve giyimime özen gösteririm..
Yalnız bunları Bakan'ı ayıplamak için falan söylemiyorum, aksine böyle bir konuya önem verdiği, destek olacağını irade buyurduğu için kendisine teşekkür etmeliyiz. Sonuçte bizler gibi saat meraklısı olmak ve saatler hakkında çok şey bilmek zorunda değil. Fakat saatten anlamadığı için gaza gelip Patek Philippe gibi bir marka yaratma hevesine kapıldığı ortaya çıkıyor sarfettiği cümlelerden. Böyle bir marka yaratmamız elbette mümkün değil, bugün başlasak ve herşey yolunda gitse bir asır sürecek bir iş..
Forumumuza üye olup da mekanizma tasarlayan kişiyi az çok tahmin ettim ve bunu duyunca kalbim küt küt atmaya başladı. İnanılmaz heyecan duydum.Bond yazdı:Detayları şu an veremiyorum ama projenin başarı ile sonuçlanması halinde en kapsamlı paylaşımların yabancı forumlardan önce TSF'de yapılacağı kesin
O günü iple çekiyorum sevgili yöneticim..
Merhaba. Bu konuda bir gelişme oldu mu acaba?
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi