Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
arkadaşlar bu portal güvenilir mi? gerçekten uygun fiyatlar görüyorum. elimdeki kalabalık azalırsa bir breitling superocean alsam mı diyorum. fiyatlar bana bayağı iyi geldi.
gokhancpt yazdı:Uygun fiyatlarıyla meşhur ve güvenilir siteler hangileri peki hozburun ? Yazarsanız sevinirim
Pek çok değişken var bu sorunun cevabında (Hangi saati , sıfır - ikinci el ,hangi şartlarla peşin-taksit , nereden , ne zaman almak isteniyor gibi ) ...Keşke her durumda ve her zaman ucuz olan bir site olsa....
1000-1500 Usd bütçe aralığında ikinci el Omega seamaster veya PO almak istiyorum. Ocak sonuna kadar Avrupa'da bir lokasyona kargo gönderme imkanım bulunuyor. Tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir site veya satıcı var mıdır? Benzer model veya kalibrede farklı saat önerileriniz olursa onları da öğrenmek isterim. Teşekkürler...