TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Nicky Hayden Limited Edition Bilgi ve Öneri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Nicky Hayden Limited Edition Bilgi ve Öneri

Mesaj altıkırkbeş » 24 Kas 2015, 21:18

Tissot en son bulabildiğim kadarıyla 2007den beri Nicky Hayden limited edition çıkartıyor. Kutu 2010 limitied editiona ait. Bu sene 3 farklı varyasyon ile çıkmış. Muhtemele önceki senelerde de farklı varyasyon durumları vardır. Saatin evraklarında yazan seri numarasını aradığınızda karşınıza çıkması lazım.
http://www.ablogtowatch.com/tissot-t-race-nicky-hayden-2010-limited-edition-watch/
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj Heesh » 24 Kas 2015, 21:55

Saatin detaylı resimleri olursa bilen arkadaşlar daha yardımcı olur
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj novanova » 26 Kas 2015, 10:17

Öncelikle cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Görünen o ki Tissot'a başvuracağım orjinallik hususunda. Beni en fazla kuşkuya düşüren saat üzerinde iliştirilmiş fiyat etiketinde T60.1.587.33 olduğu yazılı ancak bu model Tissot a ait bir bayan saati ve beni huzursuz etti açıkcası.

Müsaadeniz ile daha fazla resim ekliyorum - bu arada ürün orjinalse bile 2015 modellerden olmadığını zaten biliyorum, Nicky Hayden eskiden beri limitli üretim çıkartıyor Tissot.-

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
novanova

Mesaj SeRxx » 26 Kas 2015, 11:33

Merhabalar. Sanırım saatiniz orijinal değil. Bezelin tamamı orijinalinden farklı; kadran işçiliği bana çok kötü geldi. Krono fonksiyonları sorunsuz çalışıyor mu acaba?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj novanova » 26 Kas 2015, 11:45

Evet krono fonksiyonları sorunsuz çalışıyor... Umarım yanlışsınızdır tabikİ ancak limited edition modelleri birbirinden farklı olabiliyor. Sanırım en temizi ben Tissot un kapısını çalacağım bununla ilgili... En net cevabı onlar vereceklerdir.

Bendeki saat buna oldukça benziyor gibi : http://www.chrono24.com/en/tissot/t-race-moto-gp-2012--id3749659.htm
Kullanıcı avatarı
novanova

Mesaj SeRxx » 26 Kas 2015, 12:07

Umarım. :thumbup: Birden fazla bayiye göstermenizi tavsiye ediyorum. Hatta bu konu ile ilgili Swatch Group'la da iletişime geçmenizi tavsiye ederim :thumbup:
novanova yazdı:Evet krono fonksiyonları sorunsuz çalışıyor... Umarım yanlışsınızdır tabikİ ancak limited edition modelleri birbirinden farklı olabiliyor. Sanırım en temizi ben Tissot un kapısını çalacağım bununla ilgili... En net cevabı onlar vereceklerdir.

Bendeki saat buna oldukça benziyor gibi : http://www.chrono24.com/en/tissot/t-race-moto-gp-2012--id3749659.htm
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj copycat » 17 Ara 2015, 14:45

sizin modeli göremedim ama tissot un çin'de taklidi çokmuş, haberiniz olsun. lütfen fiyatı çok yüksek olmayan saatlerin replikaları yok zannetmeyin iyi araştırın. casio edifice ve citizen eco-drive ların dahi çok sahtesi var.
Kullanıcı avatarı
copycat

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners