TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500 - 1500 tl Bütçe İle Tissot Heritage PR 516 GL Tavsiyesi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

500 - 1500 tl Bütçe İle Tissot Heritage PR 516 GL Tavsiyesi

Mesaj emre911 » 27 Eki 2015, 22:39

TISSOT HERITAGE PR 516 MEN'S AUTOMATIC BLACK DIAL WATCH WITH BLACK LEATHER STRAP
Item number T0714301605100 nasıldır tavsiye edermisiniz ve ülkemizde nereden temin edebilirim , nasıl bir karar sizce

teşekkürler ...
Kullanıcı avatarı
emre911

Re: 500 - 1500 tl Bütçe İle Tissot Heritage PR 516 GL Tavsiy

Mesaj ozzlegrand » 05 Kas 2015, 10:29

emre911 yazdı:TISSOT HERITAGE PR 516 MEN'S AUTOMATIC BLACK DIAL WATCH WITH BLACK LEATHER STRAP
Item number T0714301605100 nasıldır tavsiye edermisiniz ve ülkemizde nereden temin edebilirim , nasıl bir karar sizce

teşekkürler ...

Bayıldığım saatlerden bir tanesi bu işte, tavsiye etmez olur muyum? Tissot'un 70'li yıllarda efsane olan PR516 serisinin orijinaline sadık kalınarak yepyeni bir mekanizmayla piyasaya sürülmüş hali.

Şahsi kanaatim Tissot gibi güzel bir markanın en keyifli saatlerinden biri olduğudur. En iyi, en üst kalite, en değerli gibi iddialı ve sübjektif olmaması gereken yorumlar yapmıyorum tabi ki.

Bunun 4 rengi var, en çok tutulanlar siyah ve lacivert olanı. Laciverti metal bilezikle, siyah olanı aynı bileziğin delikli formunda oldukça kaliteli deri kayışla geliyor.

Saat 40mm çapında, kalınlık 13mm. Bu haliyle kolda küçük durmayan ama koldan taşmayan bir saat, hafif kalın.
Üst ve alt gövde fırçalanmış, yanlar ise göz alıcı parlak malzeme. Bu ikisinin uyumuna ayrıca hastayım.
İçinde ETA 2836-2 Swiss mekanizma var. ETA'nın standart mekanizmalarından ancak arkadan görülebilen rotorda güzel bir modif yapılarak T amblemi oluşturulmuş.
T amblemi dışında gayet görünür bir Visodate yazısı ve altta bulunan PR 516 yazısı ile sınıfı-modeli net şekilde saate işlenmiş.
Safir kristal cam var tabi ki.

Başta da belirtmiştim son derece keyifli olmasının yanında ikonik bir model. Tissot gibi önemli bir markanın kilometre taşlarından.

Ben daha önce lacivertini kullanmıştım ama farklı bir saate kaynak oluşturmak için satmıştım. Sonra ciddi anlamda pişman oldum ve siyah renginden aldım. Belki yakında bir kutu açılışı yapabilirim bunun için. Şu anda bildiğim kadarıyla Kosovalı'da bulunuyor. Web sayfasından ya da Kosovalı'nın gittigidiyor mağazasından taksitli alabilirsin.
Never trust a pretty face...
Kullanıcı avatarı
ozzlegrand

Mesaj emre911 » 05 Kas 2015, 20:03

ozzlegrand yazdı:
emre911 yazdı:TISSOT HERITAGE PR 516 MEN'S AUTOMATIC BLACK DIAL WATCH WITH BLACK LEATHER STRAP

teşekkürler ...

Bayıldığım saatlerden bir tanesi bu işte, tavsiye etmez olur muyum? Tissot'un 70'li yıllarda efsane olan PR516 serisinin orijinaline sadık kalınarak yepyeni bir mekanizmayla piyasaya sürülmüş hali.

Şahsi kanaatim Tissot gibi güzel bir markanın en keyifli saatlerinden biri olduğudur. En iyi, en üst kalite, en değerli gibi iddialı ve sübjektif olmaması gereken yorumlar yapmıyorum tabi ki.

Bunun 4 rengi var, en çok tutulanlar siyah ve lacivert olanı. Laciverti metal bilezikle, siyah olanı aynı bileziğin delikli formunda oldukça kaliteli deri kayışla geliyor.

Saat 40mm çapında, kalınlık 13mm. Bu haliyle kolda küçük durmayan ama koldan taşmayan bir saat, hafif kalın.
Üst ve alt gövde fırçalanmış, yanlar ise göz alıcı parlak malzeme. Bu ikisinin uyumuna ayrıca hastayım.
İçinde ETA 2836-2 Swiss mekanizma var. ETA'nın standart mekanizmalarından ancak arkadan görülebilen rotorda güzel bir modif yapılarak T amblemi oluşturulmuş.
T amblemi dışında gayet görünür bir Visodate yazısı ve altta bulunan PR 516 yazısı ile sınıfı-modeli net şekilde saate işlenmiş.
Safir kristal cam var tabi ki.

Başta da belirtmiştim son derece keyifli olmasının yanında ikonik bir model. Tissot gibi önemli bir markanın kilometre taşlarından.

Ben daha önce lacivertini kullanmıştım ama farklı bir saate kaynak oluşturmak için satmıştım. Sonra ciddi anlamda pişman oldum ve siyah renginden aldım. Belki yakında bir kutu açılışı yapabilirim bunun için. Şu anda bildiğim kadarıyla Kosovalı'da bulunuyor. Web sayfasından ya da Kosovalı'nın gittigidiyor mağazasından taksitli alabilirsin.

çok teşekkürler siyah deri kordonlu su için tissot bayilerini gezerken (bir kaçına tlf numaramı bıraktım ve saati bulamadılar) satıcı beyefendi benim aslında hayalimde iskelet modeli var dememden sonra vitrinden çıkardı koluma taktı ve Item number T0994053641800 modelini sattı ;
hiç aklımda olmayan renk olmasına rağmen 1 haftadır severek kullanıyorum , iyiki almışım diyorum ve fiyat olarakta gerçekten çok hesaplı almanın vermiş olduğu haz da beni rahatlatıyor , umarım benden sonra hatıra kalır ve bir yakınımın da kolunuda süsler ...
Kullanıcı avatarı
emre911

Mesaj ozzlegrand » 06 Kas 2015, 00:47

Güzel bir saat almışsınız. Ben de geçen yıl kullanmıştım bunu. Daha sonra IWC'nin iskelet modeline terfi edince elden çıkardım. Saat koleksiyonu için 1 tane iskelet model yeterli bence. Güzel günlerde kullanın... :champ:
Never trust a pretty face...
Kullanıcı avatarı
ozzlegrand

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Majestic-12 [Bot] ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners