Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
monarchilhan » 23 Eki 2015, 20:21
Merhaba Arkadaşlar,
Ekte fotoğrafda da göreceğiniz üzere, saatimin akrep kalibrasyonu bozulmuş sanırım, geriden geliyor. Acaba bu problemin nedeni ve ciddiyeti hakkında bilgisi olan var mı?
Çok teşekkürler

-

monarchilhan
-
- Mesajlar: 6
- Kayıt: 12 May 2014, 15:23
huan8 » 23 Eki 2015, 21:28
Hizalama sorunu bildiğim kadarıyla ciddi değil, montaj sırasında dikkatsizlik nedeniyle olmuş olasılığı yüksek. Sonradan olduysa, bunu buradaki üstadlar izah edecektir. Tahminim dişli zarar görmeden diğer birkaç dişli atlamış.
-

huan8
-
- Mesajlar: 66
- Kayıt: 10 Kas 2013, 01:45
Cct » 23 Eki 2015, 23:27
Benim SKX'de de milimlik oynama var, şimdilik dert etmiyorum ama sizinki müdahale gerektirecek noktaya gelmiş

Her türlü saat itinayla takılır.
-

Cct
-
- Mesajlar: 4846
- Yaş: 40
- Kayıt: 21 Oca 2013, 20:07
- Konum: İstanbul
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Majestic-12 [Bot] ve 64 misafir