TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura 21mm Çelik Kordon Bulma Konusunda Öneri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Sportura 21mm Çelik Kordon Bulma Konusunda Öneri

Mesaj ozanxos » 14 Eki 2015, 22:48

Herkese iyi akşamlar. Seiko sportura alma arifesindeyim.Ancak alacağım saat deri kordonlu olduğu için bir de onun yanına orjinal seiko metal kordon almak istiyorum.Kordon bulması kolay ancak 21mm çelik kordon bulması çok zor sizin de bildiğiniz üzere.İlk olarak aradığım kordonu sizlerin huzuruna sunayım :
Resim

Bu kordonu ne yazık ki bulamadım.Forumumuzda ya da forumdışı bildiğiniz tanıdığınız bir saatsever,mağaza var ise beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Metal kordon bulamazsam saati almaktan vazgeçebilirim o kadar mühim bir konu benim için :( illahi seiko marka olmak zorunda değil.Saatin kalitesini düşürmeyecek çelik kordonlar da tercihimdir.
NOT:Yurtdışı alışverişi benim için büyük zaman kaybı o yüzden yurtdışından alışveriş düşünmüyorum.

Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekkürler..İyi forumlar.
Şu saat meraklısı genç arkadaşınız sizlerin yardımlarını bekliyor :D
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Re: Seiko Sportura 21mm Çelik Kordon Bulma Konusunda Öneri

Mesaj Anesthesia » 15 Eki 2015, 09:15

Benzer sıkıntıyı yıllar önce seiko sportura serisi saatim için yaşadığımda servise gidip sipariş vermiştim. 1 ayda elimde olmuştu, ancak rica edecek olursaniz daha hizli nakliye yöntemlerini kullanacaklardir. Orijinal oldugundan emin olma yolu olarak öneririm, uzun sure takmayı planlayatak alıyorsanız bir ay kısa süre.

Saatinizi keyifle, güzel günlerinizde kullanın, kutu açılışını bekliyoruz
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj ozanxos » 16 Eki 2015, 20:16

Anesthesia yazdı:Benzer sıkıntıyı yıllar önce seiko sportura serisi saatim için yaşadığımda servise gidip sipariş vermiştim. 1 ayda elimde olmuştu, ancak rica edecek olursaniz daha hizli nakliye yöntemlerini kullanacaklardir. Orijinal oldugundan emin olma yolu olarak öneririm, uzun sure takmayı planlayatak alıyorsanız bir ay kısa süre.

Saatinizi keyifle, güzel günlerinizde kullanın, kutu açılışını bekliyoruz

Kutu açılışı gelecek tabikide :D
Büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi olacak ancak fiyat konusunda bir bilgim yok. Ayıptır sorması siz ne kadara almıştınız acaba çelik kordonu?
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj Anesthesia » 17 Eki 2015, 07:30

Saatin bedelinin 1/5 fiyatiydi sanirim, aslinda pahali sayilir tabi, ama saatin tüm karakterini değiştirip beni senelik kırmızı dikişli deri kayış masrafından kurtaralı 10 yıl kadar olduğu için çoktan kendini amorti etti
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj ozanxos » 21 Eki 2015, 00:06

Anesthesia yazdı:Saatin bedelinin 1/5 fiyatiydi sanirim, aslinda pahali sayilir tabi, ama saatin tüm karakterini değiştirip beni senelik kırmızı dikişli deri kayış masrafından kurtaralı 10 yıl kadar olduğu için çoktan kendini amorti etti

Haklısınız.Bugün distribitörü aradım 450TL dedi..ancak bu fiyatın bi kordon için çok yüksek olduğunu düşünüyorum açıkcası bir de öğrenci olunca :shock: büyük ihtimal yurtdışına yönelmem gerekecek
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Google [Bot] ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners